17.07.2021.

14:32

Foto: društvene mreže

Vesti

Aleksić se buni zbog puta koji je sam napravo! Bizaran protest u Trsteniku, građani dovedeni u zabludu!

Protest građana ne bi bio sporan da ovaj, ali i još dva kružna toka u Trsteniku nisu projekti iz 2012. kada je predsednik opštine bio upravo Aleksić.

Milena Turk, predsednica opštine Trstenik, danas će održati konferenciju za medije, posle koje ide za Beograd kako bi pokušala da pronađe bolje rešenje za kružni tok.

Kad je reč o "nestrucnim" projekatima, oni su iz 2012. kada je predsednik opštine bio Aleksić. Recčje o tri kružna toka (medju njima i sporni u Osaonici) koja povezuju Trstenik sa putem za Kraljevo.

Projekti su sačinjeni nakon što je jedne godine zabeleženo 77 saobraćajnih nezgoda. U Osaonici živi oko 1.000 birača, a na put koji nije u funkciji oko mesec dana zbog radova, izašlo je juce njih 20-ak.

Informer

Inače, projekat je završen 2013. godine u vreme Aleksićevog mandata, a sporno je što meštanka ne želi da proda parče zemlje, a na silu da joj se uzme ne može.

Drugo, jedan Aleksićev član je zvao predsednicu opštine Trstenik Milenu Turk, ucenjivao je da mu da pare jer će objaviti snimke, na kojima je ona narodu objašnjavala čiji je projekat i nadležnost. Takođe, trazio od Turk da ga zaposli, zbog čega ga je prijavila policiji.