22.07.2021.

22:02

Foto:

Vesti

REAKCIJE "NEZAVISNOG" KRIKA SU VRLO SIMPTOMATIČNE! Igor Bečić: Ovo je samo još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića!

Veljko Belivuk u svoju odbranu može da kaže šta god hoće i da izmisli šta god želi. On ima po zakonu pravo da se brani lažima i izmišljotinama. Međutim, reakcije "pravdoljubivog" i "nezavisnog" Krika su vrlo zanimljive i simptomatične.

Odakle sad toliko poverenje u reči jednog kriminalca i ubice? Sad nisu bitni forenzički dokazi!? Ovo je samo još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića i da se minimizuje njegova uloga u borbi protiv organizovanog kriminala. Svakom poštenom građaninu Srbije potpuno je jasno o kakvoj prljavoj igri je ovde reč. Cilj je ukaljati Aleksandra Vučića po svaku cenu i nebitno je da li se u toj prljavoj igri staje na stranu ubica i kriminalaca, bitno je samo kompromitovati Vučića i zauzeti vlast po svaku cenu ali bez izbora.

E pa gospodo, loše ste to smislili. Aleksandar Vučić ima punu podršku građana i to su oni pokazali na izborima. A vama ako to smeta izađite na izbore pa da vidimo koliko ste jaki. Nemojte urušavati na ovako besraman način ugled predsednika i ugled države.