23.07.2021.

17:37

Foto:

Vesti

VALENTIN INCKO JE JEDAN OBIČAN OKUPATORSKI NAMESNIK! OSTAĆE UPAMĆEN KAO ZLIKOVAC! Đukanović: Ne možete vi da naterate jedan narod koji je preživeo istinski genocid i u Hrvatskoj i u BiH da sam sebe poliva fekalijama

- Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički. To neće zaživeti i ne može da zaživi. Ne možete vi da naterate jedan narod koji je preživeo istinski genocid i u Hrvatskoj i u BiH da sam sebe poliva fekalijama i da za nešto što je apsolutna laž, za nešto što je apsolutna kampanja i onako najprljavija podmetačina da ga naterate da to prihvati zdravo za gotovo. Svaka takva akcija stvara i reakciju.

Možete vi koliko hoćete puta da nam to namećete jednostavno javiće se otpor. Ako je neko i mislio da na takav način gradi nasilan suživot u BiH mislim da se grdno prešao i da je samo produbio podele mislim da je učinio sve da do nekakvih normalnih razgovora i dijaloga nikako ne dođe što naravno nije dobro. Valentin Incko je jedan običan okupatorski namesnik i jednostavno sve ono što on donese za nas ne važi. Može da hapsi da radi šta hoće, ali kad tad će to proći. Ostaće upamćen kao zlikovac - rekao je Đukanović.

A, da genocida u Srebrenici nije bilo dokazala je i Nezavisna međunarodna komisija na čelu sa Gideonom Grajfom, čije ćemo izveštaj u celosti objaviti u štampanom izdanju Informera u ponedeljak 26. jula. Više informacija o tome OVDE.