26.07.2021.

10:04

Foto: Fotoilustracija/Printskrin

Vesti

(VIDEO) NEMA TE SILE KOJA U CRNOM MORU PROTIV RUSIJE MOŽE IZDRŽATI DUŽE OD 15 MINUTA! Šef tajne izraelske službe zaledio NATO i Amere!

Ukrajinski zapadni saveznici već nekoliko godina rade na jačanju vojnog potencijala ove zemlje, koji koriste kao svojevrsni mač protiv Rusije.

Međutim, čak i stalno prisustvo vojnih brodova NATO-a u Crnom moru nije u stanju da drastično promeni odnos snaga u regionu.

Ovo mišljenje je izrazio bivši šef izraelske specijalne službe „Nativ" Jakov Kedmi.

Stručnjak je primetio da Crnomorska flota nije najspremnija za borbu u ruskoj mornarici, ali je snaga njenih brodova dovoljna da u potpunosti osigura rusku dominaciju u crnomorskom regionu.

(VIDEO) PUTIN ZNA NEŠTO! BLIŽI LI SE KRAJ PLANETE KAKVU ZMAMO, RUSIJA PRAVI AVION SUDNJEG DANA! I Ameri ih imaju, napravljeni su na bazi Boinga 747

Vojno je, prema njegovom mišljenju, Rusija jedina ovde država kojoj nijedna država ne može vojno da se odupre, čak i uz podršku NATO brodova.

- Bilo koji neprijateljski brod u Crnom moru neće trajati duže od 15 minuta - rekao je Kedmi i procenio da je to krajnji rok za postojanje flote NATO-a u Crnom moru.

Stalno prisustvo stranih ratnih brodova u Crnom moru na rotacionoj osnovi ne predstavlja veliku opasnost za Rusku Federaciju. Kao rezultat, svi NATO brodovi automatski igraju samo ulogu dodatnih ciljeva za rusku vojsku.

- Objektivno, nema flote koja može izdržati rusku flotu u Sredozemnom i Crnom moru - rezimirao je Kedmi situaciju.