12.08.2021.

14:17

Foto: printscreen

Vesti

Lažovi! Đilasovski portal juče objavio histeričan naslov o divljanju cena u Srbiji i gladovanju naroda, DEMANTOVALA GA ZVANIČNI STATISTIKA RZS! Foto

 

Na jučerašnjoj naslovnoj strani đilasovskog portala "Danas" nalazio se histeričan naslov Cene opet divljaju, novčanici sve prazniji uz izjavu ekonomiste Milojka Arsića da nam poskupljuje meso, ulje, gorivo...

"Meso i ulje poskupljuju svakih nedelju-dve, gorivo gotovo svakodnevno, a sve skuplje i komunalne usluge, struja, alkoholna pića, duvan... Pored hrane imamo i rast cena metala, građevinskih materijala, a sada i nafte", tvdi ekonomista Milojko Arsić.

S druge strane, u današnjem tekstu U Srbiji u julu mesečna inflacija 0,2 odsto prenose zvanične podatke Republički zavod za statistiku (RZS) - da je pad cena zabeležen u grupama hrana i bezalkoholna pića (0,9 odsto) i odeća i obuća (0,7 odsto).

Dokazi o lažima đilasovskih medija i opozicije svakog dana izlaze na videlo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da đilasovski portali objavljuju neistinite informacije. Tako je đilasovski, Šolakov podlistak "Danas", pre nekoliko dana uhvaćen je u strašnoj laži!

Kao glavnu najavu oni na naslovnoj strani objavljuju tekst o radnicama rudnika koje su juče bile u poseti Beogradu i u naslovu pišu: "Htele da vide Zoranu, odvedene kod Vučića!" 

U tekstu "objašnjavaju" kako su rudarke na silu i prevaru odvedene kod predsednika da bi se on slikao i "reklamirao" sa njima!

Navodno, radnice iz "Kolubare" i drugih najvećih srpskih rudnika htele su da vide samo ministarku Mihajlović. Đilasovskim medijima voljenu i omiljenu "Zoku".

No, sama fotografija koju "Danas" objavljuje kao veliku na naslovnoj strani dokazuje bolesnu laž!

Informer

Na toj slici se, naime, lepo vidi da na šlemu koji su rudarke poklonile predsedniku piše: "Aleksandar Vučić". Vučić, dakle, a ne Zoka! Pa, ako su na silu i prevaru odvedene kod predsednika otkud onda šlem sa unapred odštampanim njegovim imenom?!

Informer

Kakvi lažovi, strašni lažovi! Hoće li se nekad izviniti ili barem postideti zbog svega što rade? Neće, naravno da neće.