17.08.2021.

12:40

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vesti

Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu! Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži!

 

- Ja samo nisam shvatio što ste se svi vi uznemirili zbog toga. Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. Nego sa kim će da sarađuju, sa tajkunima, kriminalcima i lopovima? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. A pri tome, oni kažu "sarađuju", mi kao država najveći deo tih medija i ne plaćamo. Oni plaćaju Glas Amerike, plaćaju BBC, a nisu stavili da su to Vladini mediji. To nisu oni koj sarađuju, to su Vladini mediji. Šta je loše u tome što sarađuju sa Vladom? Šta, treba da napišu da sarađujete sa lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju, kao što su neki drugi mediji. Ne razumem šta je problem u tome. 

UDAR NA SLOBODU MEDIJA! Tviter želi da cenzuriše sve koji nisu za Đilasa!

- A to, naravno, dovodi do drugog pitanja a to je ko je ustvari cenzor.  Sada vidite da su oni pravi cenzuri i jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću, tako da čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i ideje i želim im puno uspeha - završio je Vučić.