24.08.2021.

11:27

Foto:

Vesti

Od nasilnika koji pesnice koristi nad svojim najbližima, ne možemo očekivati da razume kako normalna država funkcioniše!

 

- Bilo koja i bilo kakva vrsta nasilja nad bilo kim, može naići isključivo i samo na javnu osudu i procesuiranje u skladu sa zakonom, pred kojim su u ovoj zemlji svi jednaki, i to je normalan i očekivan sled u uređenoj državi danas. Ali, to Draganu Đilasu nije jasno, jer je navikao pravdu da deli lično, a u bezakonju koje je sam u svoje vreme stvorio besumučno je pljačkao i na leđima građana krojio pravdu isključivo za sebe - rekla je Božić i dodala:

- Od nasilnika koji i u sopstvenoj kući nad najbližima koristi pesnice, ne možemo očekivati da razume kako normalna država funkcioniše. Antonijević je za Dragana Đilasa legitimna meta, isključivo jer je imao „hrabrosti" da se zahvali iskreno svojoj državi koja je obezbedila sredstva za pravljenje filmova u kojima najzad nema plasiranja antisrpske propagande, već se iskreno i istinito govori o srpskim žrtvama i stradanju našeg naroda.

Da je neko pitao Mariniku, istakla je Božić, nisam sigurna kakav bismo film dobili. Ali kao što država nije bila ni gluva ni slepa u slučaju Borka Stefanovića, tako neće ni u ovom slučaju napada na Antonijevića biti ni gluva ni slepa. A svaki politički spin, navijanje i ruke koje đilasovci zlate, poziv su na novo nasilje. Zatrovani bezgraničnom mržnjom, isfrustrirani svojim neuspesima, nervozni jer nisu ni blizu budžeta, uskoro će po ulici pretiti i pesničiti svakoga ko misli drugačije.

- Usudite se da volite svoju zemlju, naučite da poštujete njene građane, gradite je i sanjajte o njenim uspesima kao što to čini Aleksandar Vučić. A huškačka politika, u kojoj se opet prostor traži za polarizaciju i promociju političke kvazielite, koja na ovaj način prikriva svu svoju bezidejnost i političke promašaje, samo je obećanje građanima da ako Dragan Đilas bude vlast, pravo i pravda će biti deljeni njegovom pesnicom, a bezakonjem će stvoriti opet prostor za rabljenje džepova građana Srbije - poručila je Sandra Božić.