27.08.2021.

22:34

Foto: Tanjug

Vesti

GLUMAC SILEDŽIJA I DALJE KRIJE SVOJE FINANSIJE Bjela ćuti o državnim milionima

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pozvao je Bjelogrlića da objavi svoje 'državne finansije' pošto je glumac prethodno optužio 'režimske tabloide' da su krivi za njegov mučki napad na kolegu u Nišu!?!

- Red je da vidimo, konkretno u parama, ko je režimski i koliko tačno. Biće da je ovaj što mu tepaju Bjela, navodni veliki opozicionar i kritičar vlasti, uzeo od države, od svih nas poreskih obveznika, mnogo, mnogo, neuporedivo više nego oni koje on naziva režimskim. Pozvao sam Bjelogrlića da do danas, do petka u ponoć, objavi koliko je novca uzeo od države u poslednjih pet godina, dakle od 2016. do 2021. godine. Pa da se uporedimo, izmerimo i precizno vidimo ko je režimski i koliko to iznosi u milionima, stotinama miliona i milijardama dinara - rekao je juče Vučićević i podsetio da Bjelogrlić filmove i serije koje snima od državnih, narodnih para vrlo često koristi i zloupotrebljava protiv te iste države i naroda.

- Evo, na primer, poslednji film 'Toma', koji je snimio od državnih para, Bjelogrlić je premijerno prikazao ne u Leskovcu, rodnom gradu Tome Zdravkovića, ne u Nišu ili Beogradu, već na Sarajevskom filmskom festivalu, tamo gde se otvoreno, već decenijama, propagiraju najgori antisrpski filmovi, tamo gde maltene nikada nije prikazan nijedan film u kome su Srbi prikazani kao ljudi koji nisu zločinci, kriminalci ili degenerici! - navodi Vučićević.

Informer, dakle, još jednom javno pita: Dragane Bjelogrliću, koliko si tačno državnih para za svoje filmove i TV serije dobio u poslednjih pet godina?

Pitamo, konkretno, koliko su Bjelogrlićeve firme, produkcijske i ostale kompanije dobile od Ministarstva kulture, od Filmskog centra, 'Telekoma Srbija' i ostalih većinski državnih kompanija?!