27.08.2021.

09:51

Foto:

Vesti

PRIŽELJUKUJU METAK ZA VUČIĆA! Njihovom ludilu nema kraja, Đilasov urednik uputio opasne pretnje!

Naime, on je izvukao iz konteksta izjavu novinarke Ljiljane Smajlović, koja je govoreći o reakcijama svetskih medija na izjavu Vučića u kojoj je naveo da "jedva čeka da mu isključe nalog, pa da bude novi Donald Tramp", rekla da je predsednik Srbije najvećoj sili na svetu praktično poručio: "Evo, stojim ovde, pucajte!"

Đilasov urednik je brže-bolje dočekao i napisao sraman komentar koji glasi:

– E, usta joj se pozlatila.

Informer

Tvit

Jasno je da Lekić želi da u Vučića stvarno neko zapuca, što je samo nastavak jezivih pretnji koje su juče predsedniku uputili Đilasovi i simpatizeri njegove desne ruke, Marinike Tepić.

Podsetimo, Đilasovi internet botovi su prvo poželeli smrt predsedniku Vučiću, a potom na najsramniji način udarili na njegovu decu.

– Vučiću, dao Bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama! – glasi stravičan komentar na Tviteru.

Zanimljivo je da je Lekićevu objavu lajkovao Zoran Čičak, nekadašnji funkcioner JUL-a i Đilasov pristalica, koji je u junu ove godine pozvao na ubistvo Andreja Vučića, brata predsednika Srbije.

Naime, Andrej Vučić je kao član Srpske napredne stranke otišao u jedan mesni odbor da razgovara sa ostalim članovima stranke, a Čičak je na to imao skandalozan komentar:

– Svaka mesna zajednica da zaduži jedan snajper da bi utakmica bila fer – napisao je on.