31.08.2021.

18:43

Foto: printscreen

Vesti

DON VUK JEREMIĆ SE BOGATO OSOLIO NA MORU KOD ŠARIĆA, a sada bi nama da sloi pamet!

Uživanje u čarima leta koje Vuka Jeremića košta više od milion dinara, ne prestaje da iznenađuje srpsku javnost jer se kao starleta trudi da svaki dan izbacuje nove fotografije iz odmarališta narko-bosa Darka Šarića.

Vuk Jeremić se već danima brčka u luksuznom kompleksu u Crnoj Gori, a kako se bogato provodi u odmoralištu narko-bosa Šarića želi da pokaže svima, poput neke starlete koja svojim svakodnevnim izbacivanjem fotografija na društvene mreže želi da izazove pažnju.

Jeremić je informisao sve, putem objava, da u brčkanju na moru sada uživa i sa najboljim drugom iz svoje gimnazije.

Informer

Jasno je da se sa parama koje je stekao trgovinom uticaja preko poslovnog partnera Patrika Hoa i njegove kriminalne hobotnice, zaradivši za sebe više miliona dolara, itekako provodi i uživa. Srpska javnost nestrpljivo čeka njegov povratak u zemlju, da gleda reprizne epizode o tome kako samo on zna šta je pametno za Srbiju i kako je on najpametniji. Po fotografijama koje objavljuje, jasno je da je pametan za sebe, ne i za narod.

Podsetimo, Vuk Jeremić je za odmor odabrao hotel-kazino “Maestral” u Bečićima za koji je poznato da je u rukama kriminalca. On je uplatio dvonedeljni boravak u ovom miločerskom rizortu, uživanje u suncu i talasima na ovom dela Jadrana košta Jeremića ukupno 9.100 evra ili 1.092.000 dinara.