01.09.2021.

17:40

Foto: Printscreen youtube

Vesti

DA LI JE IKO U SRBIJI MISLIO DA OPOZICIJA NE IZLAZI NA IZBORE ZBOG LOŠIH IZBORNIH USLOVA?! Vučić: Pa ni oni nisu verovali u to, Simonović je samo rekao istinu!

Simonović je u kolumni istakao da je on bio za bojkot, ali ne zbog loših izbornih uslova, već zbog slabosti opozicije .

- Pa to smo svi znali, on je samo čovek napisao istinu. Samo su meni govorili da su loši izborni uslovi, kakvi loši uslovi, imali su više ljudi na biračkim mestima nego mi. Kada pričate o tome da mrtvi glasaju, kako, dođu, ustanu iz groba, i onda im naprskaju sprej, i onda glasa, suprotno njihovoj volji. Ili kada govorite o televiziji, pa 2012. godine niste imali televiziju, novinu, nedeljnik koji govori protiv vlasti. Sada imate ovog sa golfa zajedno sa Đilasom, imajuj jednu, drugu, treću televiziju, imate ovu evropsku televiziju, imate ih koliko hoćete, na RTS treba da čekate danima da vidite nešto pozitivno o Srbiji. To je sve super, to govori lepo o našoj zemlji i femokratiji u našoj zemlji.

- Moje pitanje glasi, da li ste stvarno mislili da je iko u Srbiji mislio da oni ne izlaze na izbore zbog loših izbornih uslova? Pa ni oni u to nisu verovali, svi znamo od početka da nisu izlazili na izbore jer su time pokrivali svoj loš rezultat na izborima. Pa oni ne izlaze na proteste da protestuju, već da malo lažu narod, i podignu svoju stranačku infrastrukturu