03.09.2021.

16:44

Foto:

Vesti

ĐURIĆ: Đilas ovim činom tone dublje u raku i ponor sopstvenog zla

- Dragan Đilas, ma kako moćnim se sam sebi i svojim uvlakama (pravim uvlakama, a ne gebelsovskom propagandom nabeđenih) činio, jeste ipak samo hijena bez političke budućnosti, koja svakim novim napadom na porodicu Aleksandra Vučića samo još više pečati sopstvenu političku sudbinu i tone dublje u raku i ponor sopstvenog zla - kaže Đurić povodom sramnih napada tajkunskih portala na sina predsednika Aleksandra Vučića i dodaje da se o njegovoj političkoj budućnosti građani Srbije još uvek pitaju, i da on "iz razumljivih razloga nije srećan zbog toga".

- Razumem da mu je iz vremena vlasti ostao kusur narodnih para, koji je zaboravio da vrati u kasu, a koji sada troši na portale putem kojih dehumanizuje političke protivnike, decu i žene, stvarajući atmosferu hladnog građanskog rata u zemlji - kaže Đurić.

On dodaje i da ne prihvata "svakodnevne pretnje i klozetske metafore" kojima se vređa pristojnost i skrnavi duh pravog i zdravog srpskog slobodoumlja i kritizerstva.

- Mi Srbi jesmo bundžije, ali ne tajkunski tupani koje, sve gazeći tuđe porodice, može da navija ko kako hoće - naglašava Đurić i dodaje da će, iako nerado, morati da im se obrati jezikom koji svakoga dana koriste i koji, kako se pribojeva, jedino razumeju.

- Jednoga dana neko će da povuče za vama vodu. A kada se to desi, zbog gadosti poput današnje, i onih koje na temu porodice nesumnjivo još spremate, neće vam biti ni malo prijatno - poručuje Đurić.