09.09.2021.

12:34

Foto:

Vesti

Belivukov "batica", manijakalno raspričan po običaju, lupetao – kako to narod kaže – za sve pare!

 

Saopštenje Zorana Đorđevića vam prenosimo u celosti:

"Tako je, poštujući svoju drugu doslednost, ta splačina od medija objavila poduži intervju sa „uglednim, časnim i čestitim profesorom“, univerzitetskim profesorom (čije „čudne“ seksulane sklonosti još uvek istražuju nadležni državni organi) – u kojem je akcenat, u većem delu i samo prividno, stavljen na sport i dešavanja u sportu, konkretno u SD Partizan, ali su i političke teme, naravno, bile predmet razgovora, jer se taj „uvaženi i visokomoralni prosvetni radnik i pedagog“ odskora otisnuo i u političke vode, osnivajući nekakav, kobajagi politički, pokret – u kome je, izgleda, za sada on jedini član.

Vladimir Vuletić, od milošte zvani „profa“, Belivukov „batica“ i prijatelj mnogih zlikovaca iz tog kriminalnog klana, blagoglagoljiv kako ga je priroda stvorila – svojim bulažnjenjima u formi nekakvih odgovora doprineo je tome da Đilasov portalčić ne odstupi od svoje doslednosti, pričajući sve same gluposti i budalaštine – ali je obznanio i još jedan svoj „vlažni san“ – hoće da bude predsednik Srbije, odnosno – kandidovaće se za tu funkciju na predstojećim izborima.

U tom cušpajzu od intervjua, nadrobio je krasnorečivi profa koješta, nadajući se, valjda, da će njegove laži i bolesna mržnja prema Vučiću, uz ispraznu krasnorečivost, biti dovoljne i moći da doprinesu tome da ga neko, bilo ko i bilo koliko, bar i malo – uzme za ozbiljno.

Pokušao je logoreični profa i Belivukov „batica“ da da svoj lični doprinos ovoj sveopštoj medijskoj i svakoj drugoj hajci na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, pa je, manijakalno raspričan po običaju, lupetao – kako to narod kaže – za sve pare.

Pored gluposti koje je izgovorio i starih laži koje je ponovio, uvreda koje takođe nisu izostale, ovaj put se profica dodatno istakao i „hrabro i odvažno“ zapretio predsedniku, trućajući nešto o nekakvim „sendvičima u zatvorskoj kantini“ – što je Đilasova pomijara od portalčića izvukla i u naslov ovog somnabulnog galimatijasa, koji su nazvali intervjuom. Kada je već toliko „hrabar i odvažan“ – zašto se konačno ne odvaži i pristupi poligrafskom ispitivanju, koje je više puta odbijao uz raznorazne izgovore – ako je siguran da tako i toliko „častan, čestit, pošten i bezgrešan“, kakvim pokušava da se predstavi. Pitanje postavljam onako, retorički, jer znam da odgovor na njega zna i sam profa, kao što ga znaju i građani Srbije.

Nesporno je da je profina skaradna mašta njega tera na svašta (o čemu će se, verujem, oglasiti i nadležni državni organi, čim prikupe dovoljno dokaza) – ali da ga navede i na to da pomisli da će građani Srbije u njemu prepoznati dostojnog (po bilo kom osnovu i parametru) kandidata za najvišu državnu funkciju – stvarno nisam očekivao, iako znam da bolest ne bira i da su sujeta, bolesna ambicija i patološka mržnja, udruženi u ionako psihički nestabilnoj ličnosti, dovoljni pokretači za svakovrsne opsene, samoobmane i  fantazmagorije.

No, Srbija je demokratska zemlja i u njoj svaki njen građanin ima pravo da bira i da bude biran, bez obzira na njegovo bilo koje svojstvo ili stanje, pa u skladu s tim – profesoru Vuletiću želim mnogo sreće na predstojećim izborima".