15.09.2021.

14:32

Foto: printscreen

Vesti

Očaj i neprofesionalizam Plenkovića i njegovih medija! Istinu o opasnim namerama protiv Vučića, predstavljaju kao srpsku histeriju!

 

Umesto da su čuli šta je predsednik Srbije imao da kaže o istini koju je o opasnim namerama i aktivnostima pojedinih ambasadora izneo Saša Janković, Plenkovićevi mediji tu istinu pokušavaju da razvodnje i relativizuju pričama o navodnoj histeriji u Srbiji.

A priča o “histeriji” ima samo jedan jedini cilj. Da se prikaže da smo svi mi gluvi, slepi i ludi, jer smo čuli istinu koju je izneo jedan od najozbiljnijih Vučićevih političkih protivnika. Dakle, sad su mediji u Srbiji histerični jer žele da narod zna istinu o zlu koje se spremalo i verovatno i dalje sprema. 

Informer

A nije histerija kad Plenkovićevi mediji izmišljaju i lažu da predsednik Srbije silom tera Srbe u Hrvatskoj da istaknu zastavu Srbije?! A Vučić niti je koga terao, niti bilo šta slično izgovorio, tražio.

Naprotiv, uvek i svugde je ponavljao da naš praznik treba da se obavi mirno, dostojanstveno i ne remeteći osećanja drugih. Ali, jasno je da Hrvatskoj i Plenkoviću ne odgovara lepo lice Srbije koje vidi ceo svet, kao što mu ne odgovara i da narod u Srbiji sazna istinu o tome u kojoj meri je život lidera koji ke uspravio Srbiju, ugrožen. Samo ne znamo motive za ovo drugo, nije jasno što bi Plenkoviću ta istina smetala.