23.09.2021.

20:02

Foto: Printscreen You Tube/ Novo jutro

Vesti

Vučićević: A šta na ovo da kaže "Žaklinin sud"?!

- Pitam to zbog Žakline. Jer, znate kako, ako su mene osudili na šest meseci zatvora zbog tri tvita o gospođi Tatalović sa TV N1, pa koja to onda kazna sada sleduje Vidojkoviću?! Dotični javno, i to sa televizije koja se na većini televizora u Srbiji nalazi na broju 1 ili 2, prostački i uličarski vređa i psuje predsednika države, a tako i veliku većinu građana Srbije, sve one koji glasaju za tog predsednika. I šta ćemo s tim? Hoće li neko reagovati, hoće li država stati na put ovim đilasovskim medijskim teroristima? Ili ćemo svi zajedno da ćutimo i čekamo da se desi neko veliko zlo, da neki ludak posluša Đilasa, Vidojkovića i slične ekstremiste i da, ne daj Bože, pokuša da ubije tog 'pedera' i 'ludu budaletinu', kako oni, za sada potpuno nekažnjeno, nazivaju predsednika?! - rekao je Vučićević, koji je apelovao i na novinarska udruženja i na RRA da prestanu da se prave mrtvi.

On je naglasio i da je sada potpuno jasno kako bi Đilas i njegova Marinika, kada bi bili na vlasti, sprovodili 'slobodu medija'.

- Sada evo, u liku Marka Vidojkovića, jasno i sasvim precizno vidimo kako bi Đilas, Marinika i ostali uređivali 'slobodne i nezavisne medije' u Srbiji. Ovo su ti njihovi mediji! - zaključio je Vučićević.