28.09.2021.

20:56

Foto:

Vesti

Što je Đilasu i Mariniki milo, to im se i snilo! Masno lažu o Kurtijevim "pobedama", a on ih nije imao od kada vodi vladu u Prištini!

Posebno je skandalozno da kukaju što “Vučić već dva dana ćuti”, iako se predsednik Srbije kasno prekjuče oglasio upravo u najgledanijem terminu televizije Pink i govorio o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji. 

Predsednik Srbije svakodnevno je u komunikaciji sa predstavnicima naroda na KiM, sa funkcionerima EU, a takođe  je imao razgovor i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Jasno je da je Vučić svakodnevno i u komunikaciji sa našom javnošću, a samo jedan dan se nije obraćao, verovatno iz zdravstvenih razloga, što je Đilasovoj i Marinikinoj televiziji bio dovoljan razlog da pokrenu hajku protiv Vučića, a da nastave sa veličanjem Kurtija, govoreći o nekakvim izmišljenim “pobedama”, kao da su deo njegovog pr tima, a ne lojalni građani naše države.

Treba istaći da su ranije upravo isto ti mediji poput N1, Nove i Danasa kukali što se Vučić “svaki dan obraća”, pa su ga čak zbog toga napadali i na konferencijama za novinare. Tada je predsednik Vučić zaključio da će prvi dan kad se ne bude obratio ti isti novinari i mediji početi da ga napadaju zašto ćuti. I nije dugo trebalo da se pokaže da je bio u pravu. 

I, najvažnije, kada su u pitanju “Kurtijeve pobede”, kojima se Đilas, Marinika i ostali tako raduju i priželjkiju ih, jasno je da ih ni sada neće biti, kao što nije bilo ni do sada. Odlučnost našeg naroda koji ima puno poverenje u državni vrh naše zemlje, pedvođen predsednikom Aleksandrom Vučićem i rešenost upravo predsednika Vučića da ne dozvoli ponižavanje našeg naroda, jasan su garant da će Kurti i ovoga puta ostati praznih šaka i da će morati da se vrati dijalogu, ponašanju koje nije ucenjivačko, ili će u suprotnom morati da čeka da se u Srbiji pojave na vlasti neki drugi akteri koji bi mu aplaudIrali na svaki loš potez protiv srpskog naroda.