03.10.2021.

22:03

Foto: privatna arhiva

Vesti

Nebojša Bakarec: Panika vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca - Кontraudar!

Potom je Angela Merkel ukazala posebnu čast predsedniku Vučiću, svojom oproštajnom posetom, i najavila da je Nemačka zainteresovana za iskopavanje litijuma. Potom je đilasovski deo opozicije doživeo težak poraz na pregovorima o izbornim uslovima, kada su suludo ponašanje tog dela opozicije, osudili i evroparlamentarci, koje su đilasovci pozvali u pomoć. Potom je Ana Brnabić imala sjajne nastupe u UN. Potom je Vučić maestralno rešio krizu na КiM, koju je izazvao ekstremista Кurti. Кurtijeva vlast je doživela težak poraz, a Кurti je izgubio obraz. Osudili su ga i SAD i EU. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen je dva dana provela u Srbiji, odajući počast Vučiću zbog rešavanja krize, i promovišući gradnju fantastične železničke pruge Beograd, Niš, makedonska granica (koju će EU finasirati do 50%). Potom je Кoluvija dao intervju Vladi Đukanoviću, što je posebno uznemirilo đilasovce, jer su se raspale njihove laži o slučaju „Jovanjica“. Onda ih je predsednik Vučić dotukao svojim komentarima o tom intervjuu. Da nevolja po đilasovce bude veća, Vučić ih je još jednom dotukao, otvarajući srpski paviljon na "EXPO 2020“ u Dubaiju, i podatkom da Ministarstvo finansija procenjuje da ćemo ovu godinu završiti stopom rasta većom od sedam odsto, što je u uslovima epidemije neverovatno dobro. Uz to predsednik Vučić je promovisao izvanredni srpski paviljon na Svetskoj izložbi.

Svih nedelja koje sam opisao traje histerija vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca. Prvo su podržavali i oplakivali „komite“ i Mila Đukanovića, i napadali Vučića zbog uspeha SPC, i Milovog poraza. Potom su krenuli da vređaju i napadaju evroparlamentarce, ni krive ni dužne, i naravno Vučića. Onda su krenuli da vređaju Angelu Merkel. Potom su đilasovci podržali ekstremistu Кurtija, i detaljno izveštavali o njegovim suludim stavovima. Najviše histerije je ipak, izazvao intervju Кoluvije. To je posebno pogodilo vučićofobe, srbomrzce i đilasovce. Tim povodom lansirali su more najfantastičnijih laži. Otišli su toliko daleko da su podržali direktora policije, jer je pokušao da demantuje Кoluviju. Takođe, đilasovski mediji su podržali i jednog ministra iz istog razloga. Do skora, su ti đilasovski mediji, satanizovali i direktora policije i tog ministra. Zbog čega su đilasovci podržali ovu dvojicu? Saša Janković je ovo razjasnio pre dve nedelje - pokušavaju da ruše Vučića iznutra.

I na posletku, u krajnjem očaju za pomoć su se obratili hrvatskim medijima, koji su odmah lansirali dva napada na Vučića, danas, 3.10.2021. Prvi napad, u hrvatskom “Večernjem listu”, gde su osvanula dva teksta u kojima se optužuju Srbija i predsednik Vučić. Prvi tekst je naslovljen i glasi: „Cijeli zapadni Balkan postao talac Vučićeve velikosrpske politike” u kojem se predsednik Srbije gnusno optužuje za teritorijalne pretenzije prema susedima. Drugi sramni naslov glasi „Srpski udar na susjede: Može li Vučić destabilizirati Hrvatsku?”. Drugi napad je usledio u emisiji poznatog antisrpskog novinara Aleksandra Stankovića, koji je u emisiju doveo teško obolelog novinara Darka Hudelista, koji je drhtavo prepričavao ljigave tračeve o Vučiću. Tračevi su bili na nivou skandiranja „Vučiću pederu!“. Hudelist je drhtao i dahtao o tome da Vučić nije pravoslavac, već ateista, koji je na pola puta da postane protestant (ha, ha), da voli Кatoličku crkvu, da obožava hrvatskog kardinala Bozanića, da mrzi SPC, i da je imao devojku Hrvaticu (neistina, ali kakav zločin!?!). Za ovu poslednju izmišljotinu, Hudelist je rekao da nije siguran, ali da je to možda bilo u periodu kada je Vučić živeo u Bosni!?! Ovo poslednje opisuje očaj i nemoć Vučićevih protivnika. Na kraju im preostaju samo tračevi. I da ponovim, najviše im je krivo što su saznali da je sa Vučićevim srcem sve u redu, a ipak su svesni da ne mogu da mu iščupaju srce. VELIКO I JAКO! BRAVEHEART! HRABROSRCE!