05.10.2021.

17:49

Foto: printscreen

Vesti

ĐILASOVI PAJACI NA ŽETON LUPETAJU I LAŽU! Nevena Đurić razobličila opoziciju!

Za šta napadati? Za bilo šta, ako je tako rekao gazda Đilas. Кoga napadati? Bilo koga, samo da se preziva Vučić, jer je i to rekao gazda Đilas. Čime ih napadati? To se i ne pita, bitno je da se laže, bitno je da se priča, i to što luđe i što masnije, jer tada gazda Đilas izgleda bolje plaća.

Ne postoji ništa "merodavnije" nego kada o  kriminalu slušate od opskurnih Marinika, tajkunskih glasnogovornika, stručnjaka za kokoške dilere marihuane, koji se baš prisno grle sa dokazanim dilerima i sa osvedočenim kriminalcima. Najkompetentnije su to persone za temu kriminala, na osnovu ličnog iskustva stečenog sa onima koji našu decu truju drogom na ulicama.  Očigledna je nemoć tajkunsko – mafijaškog klana, kad takvi govore u njegovo ime. I koji ne zna više kojom laži, spinom ili praznom pričom,  obavezno bez ikakvih dokaza, i na nivou rekla – kazala preko kaljavog plota, da napadne Aleksandra Vučića i članove njegove porodice. Ali ne vredi. Ne mogu tog čoveka, a ni članove njegove porodice da etiketiraju za ono čega nema. Nema kuća, luksuznih nekretnina, nema stanova, nema njiva i parcela, miliona, prepunih računa, a da pripadaju članovima porodice Vučić. Što se, sa druge strane, ne može reći za Dragana Đilasa i njegovog brata. Oni su se nagrabili "skromno" – 619 miliona evra i preko 30 stanova na najluksuznijim lokacijama. Gde je Vučiću bilo šta slično? Nema.  

Jer kod Aleksandra Vučića ima samo ogromnog rada i snažne borbe za Srbiju i srpski narod. Ima upravo onoga što oni niti su ikada imali, niti će ikada imati - snova i vizije o još uspešnijoj Srbiji. Đilasi, Marinike i ostale tajkunske secikese nemaju ni snage za takve snove, jer su je usmerili isključivo na sticanje još većeg bogatstva. Кad oni iz audija i poršea prosipaju priču o gladi, svi znaju - reč je o njihovoj gladi za novcem i bogatstvom. To je i jedino što ih interesuje, a sve ostalo je samo magla koju pokušavaju da prodaju građanima Srbije. Ali to u ovoj zemlji više niko ne kupuje. 

I teško je suočiti se sa Aleksandrom Vučićem koji se bori, koji je pošten, koji za Srbiju radi i tu Srbiju lično gradi, kad istinski znate da ste sušta suprotnost svemu tome. Jasno je da to kod Đilasovog medijsko – mafijaškog kartela, kod lenjih, nesposobnih i pohlepnih, izaziva najveće nezadovoljstvo. Svakom građani Republike Srbije daju po zasluzi. Bezrezervnu podršku – nesumnjivo Aleksandru Vučiću, a putokaz na političko smetlište, tu dileme nema - žutim Đilasovim špekulantima, lažovima, klovnovima od zanata i sličnim Marinikama.