05.10.2021.

19:47

Foto: SNS

Vesti

Želimo da predstavimo rezultate, drugačije lice u politici! Ana Brnabić: Svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju vređanja od strane opozicije

- Želimo da predstavimo rezultate, da predstavimo drugačije lice u politici, jer svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju neprimerene izjave, pretnje, vređanja od strane opozicije koja očigledno nema nikakav program - rekla je Brnabić. 

Brnabić smatra da je ta politika laži i mržnje, koju Đilasovci svakodnevno plasiraju, dovela do toga da svoje frustracije manifestuju i fizički i podsetila na napad na prostorije SNS-a u Novom Sadu i zamolila sve prisutne da ne nasedaju na provokacije, već da idu od vrata do vrata, da budu prisutni na štandovima i da građanima prezentuju postignute rezultate.

Informer

- Mi smo Stranka koja je prisutna među građanima, razgovaramo sa svima čak i sa onima koji ne dele naše mišljenje. Mi se nismo odvojili od ljudi i to je ono što je najvažnije. Bitno je da podsetimo građane na rezultate, ali i da predstavimo planove za dalji razvoj Lazarevca, Beograda i Srbije - naglasila je Brnabić. 

Građani znaju da Srpska napredna stranka stoji iza svojih reči, da ispunjavamo naša obećanja. 

- Кampanja koja nas očekuje biće teška, ali naše je da se borimo radom i rezultatima. Asfaltirane su ulice, sređeni parkovi, borimo se za radna mesta i za bolji kvalitet života svakog građanina - rekla je Brnabić.

Informer

Poverenica beogradskog odbora iskoristila je priliku i još jednom apelovala na sve da se vakcinišu jer je to jedini način da se izborimo sa pandemijom.

- Jedino održivo rešenje jeste vakcinacija, sve drugo je samo produžavanje agonije. Sve mere poput nošenja maski i distance su i dalje na snazi, ali jedina prava mera jeste vakcinacija”, naglasila je Brnabić. 

Osvrnuvši se na današnju konferenciju Marinike Tepić, Ana Brnabić se zapitala i da li lažima svih koji su na Đilasovom platnom spisku ima kraja. 

Informer

- Za razliku od Marinike i njenog poslodavca Đilasa koji se bore samo za lične interese i vlastiti džep, Aleksandar Vučić se bori za Srbiju, nema milione na računima i to svi građani vide, osećaju i znaju. Aleksandar Vučić se protiv laži bori radom - rekla je Brnabić i pozvala sve da u toj borbi daju svoj doprinos i da predstavljaju svuda i na svakom mestu postignute rezultate i planove za dalji razvoj jer je to u interesu građana.