05.10.2021.

22:13

Foto:

Vesti

Đilasova uposlenica Marinika Tepić je šampion u laganju za račun organizovane poslovno - medijske interesne grupe koju predvodi Dragan Đilas!

Đilasova uposlenica Marinika Tepić, osim što je šampion u preletanju iz stranke u stranku, svakako je šampion u laganju za račun  organizovane poslovno - medijske interesne grupe koju predvodi Dragan Đilas. 

Tako je i danas nastavljena brutalna kampanja laži koja za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića koji je glavna prepreka Draganu Đilasu da se ponovo dočepa vlasti i funkcija na kojima se bezobrazno obogatio, stekavši 25 miliona evra ličnog bogatstva koje je sam prijavio.  Da ne govorimo o tome da su njegove firme u vreme dok je obavljao funkcije prihodovale 619 miliona evra od kojih danas može da plaća razne političke najamnike i žeton političare da lažu za račun njegove organizovane poslovno medijske grupe.  

Кoliko Marinika Tepić nema ni trunke blama niti stida najbolje govori činjenica da je besramno slagala javnost da se u vojnim objektima u Moroviću uzgaja marihuana, a u stvarnosti se nalazi farma koka nosilja. Samo na ovom primeru brutalne laži koju je Marinika Tepić plasirala u javnost jasno je da ona apsolutno nema nikakav kredibilitet i da sve o čemu govori je najobičnija žeton kampanja koji plaća Dragan Đilas narodnim novcem koji je zgrnuo dok je bio na vlasti. 

Građani odlično znaju ko se bori za Srbiju, a ko isključivo za svoje lične interese. Znaju odlično da se Aleksandar Vučić bori za nove fabrike, puteve i odbranu nacionalnih i državnih interesa, kao što znaju da se Đilas i njegovi žeton saradnici bore isključivo za funkcije, fotelje i priliku da se ponovo bogate i pljačkaju Srbiju kao što su radili dok su bili na vlasti.

Zato će građani Srbija na narednim izborima dati još jednom podršku politici Aleksandra Vučića, a Draganu Đilasu i njegovim žeton političarima  će još jednom pokazati gde im je mesto i da su samo ružna politička prošlost.