06.10.2021.

17:16

Foto: Tanjug/Informer.rs

Vesti

Ana Grozdanović uz REVOLUCIONARNU poruku NO PASARAN- stala u odbranu predsednika Aleksandra Vučića

- Juče je bio 5 oktobar, dvadeset i jedna godina posle tzv.  demokratskih promena u Srbiji. Svi smo svedoci da ni jedna parola o demokratiji, slobodi, porodičnim vrednostima, razvoju i bogatstvu, stabilnosti, ulasku u EU, rešavanju problema Kosmeta nije ostvarena. Ostvarena je samo ogoljena borba za vlast, novac i privilegije lidera DOS-a, a to je plaćeno izručivanjem Predsednika Miloševića na protiv Ustavni način, način koji će istorija zabeležiti kao sramnu epizodu u životu naroda koji inače ima puno razloga da bude ponosan na žrtve i postignuća u najtežim prelomnim vremenima još od Kosovskog boja pa sve do danas. Jedini cilj koji je ostvaren i za koji su neke strane sile dale debele pare je bio smena predsednika Miloševića. Taj cilj ostvaren je besramnim lažima i strašnim napadima po modelu „cilj opravdava sredstvo“.

Ona je istakla da kvazi intelektualci i kvazi demokrate i danas nastavljaju sa bezočnim lažima.

- Kao majka, mlada obrazovana žena, pionir na političkoj sceni Srbije, ne mogu da  ne primetim da je taj manir uvođenja najnižih primitivnih strasti i psovačke retorike i dan danas prisutan u delovanju nekih ostataka DOS-a. I danas kvazi intelektualci i kvazi demokrate Vidojković i Kulačin dodvoravajući se njihovim liderima Đilasu i Šolaku nastavljaju da bezočnim lažima i izmišljotinama urušavaju autoritet Srbije, rušenjem autoriteta predsednika Vučića, napadajući njegovu decu, brata, oca, majku.

Kako kaže, opozicija je nemoćna i nema program ni politiku.

- Svima je kristalno jasno da te nazovi političke opcije nemaju politiku, nemaju Državu (jer protiv Srbije rade sve da bi je ponizili), nemaju program razvoja ni u jednoj sferi života, nemaju ni jedan rezultat koji bi ih afirmisao u očima većine naroda. Nemoćni pred rezultatima predsednika Srbije u zapošljavanju, izgradnji koridora, odlučnosti u borbi protiv kriminala, korupcije, rezultatima u borbi sa pandemijom, nabavci vakcina, izgradnji bolnica, laboratorija, izgradnji fabrika vakcina, zaštiti interesa našeg naroda na Kosmetu, promociji naše zemlje u svetu, neprijatelji naše države i naroda mogu samo da pokušavaju da agresivnom uličnom retorikom uruše autoritet institucija naše Srbije. To im je uspelo 2000. godine. Narod se toga dobro seća i gorko kaje. Danas posle tog iskustva ta prostačka politika NEĆE PROĆI -NO PASARAN.