Autor: Informer.rs

08.10.2021.

13:22

Foto: informer.rs

Vesti

ŠOKANTNO! Izgleda da je Koluvija bio sve u pravu! Bivši vrh MUP-a Srbije sa strancima planirao RUŠENJE VUČIĆA?!?

Prema izvorima nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, bivši načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor i da su zbog toga odbili detektor laži.

Slobodan Milenković je sa svojim saradnicima uhapsio Predraga Koluviju, Dušan Mitić je, navodno, tražio od Koluvije da lažno optuži brata predsednika Srbije Andreja Vučića. Njih dvojica su, kao i bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović odbili ispitivanje na poligrafu u vezi sa aferom "Jovanjica".

Kako saznajemo svo troje su "iskoristili" pravo da odbiju poligrafsko ispitivanje, koje im je ponuđeno u istrazi unutrašnje kontrole u MUP Srbije.

Sada je sasvim jasno da su ljudi iz samog vrha plicije novembra 2019. godine u vreme hapšenja Koluvije pripremali hapšenje Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nakon toga nasilno otimanje vlasti.

Informer

Predrag Koluvija pristao na poligrafsko ispitivanje

Takođe, kako saznajemo, policijska istraga došla je do ozbiljnih indicija i podataka da su iza svega stajale strani centi moći pa i same diplomate pojedinih zapadnih ambasada u Srbiji.

Saznajemo da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sa kompletnim izveštajem iz istrage upoznao predsednika Vučića.

Informer

Aleksandar Vučić bio prava meta

Očekuje se da Tužilaštvo u najkraćem mogućem roku izda nalog za dalje postupanje u istrazi. Pored toga, očekuje se i poligrafsko ispitivanje samog Predraga Koluvije, koji je, kako nezvanično saznajemo, pristao na detektor laži.