12.10.2021.

14:13

Foto: printscreen

Vesti

Vučićević o “Veritas papirima”: Đilase, ako hoćete da me ućutkate, moraćete da me ubijete!

 

U današnjem “Danasu” Đilasovi propagandisti, takozvani političari i ostali plaćenici, oni koje lider SSP godinama finansira milionskim "pozajmicama", prete Informeru tužbama "zbog zloupotrebe ličnih podataka"(!?!), lažu da smo mi "Veritas papire" lansirali da bismo sakrili neke druge afere (!?!), ali i ne pokušavaju da bilo šta demantuju.

- Tajkun Dragan Đilas naredio svojim plaćenicima da Informer i mene tuže zbog “zloupotrebe ličnih podataka”!?! Pošto ne mogu da nas optuže da smo bilo šta slagali, pošto u “Veritas papirima” nema ničega što nije tačno, oni sada prete sudskim progonom… - napisao je Vučićević na Tviteru i dodao:

Informer

- Đilas je svojima rekao i da će srediti da većina tužbi i krivičnih prijava protiv Informera i mene dođe kod “poštenih sudija” (čitaj: njihovih, žutih)!?!

Informer

- Moja poruka Tajkunu Draganu Đilasu i svima njima: Radite šta hoćete, tužite, sudite, pretite, ali Informer nećete zaplašiti. Zna Srbija istinu. I tek će je saznati. A ako hoćete mene da ućutkate, moraćete da me ubijete. A i tada, iz groba, boriću se protiv vas, žutih bandita!

Informer