14.10.2021.

13:01

Foto: printscreen

Vesti

Nisu krivi šiptarski specijalci, nije kriv ludi Kurti koji im je naredio da pucaju u goloruki narod, nego je kriv Vučić što se ugrizao za usnu! /video/

- Dakle, taj tekst je napisan valjda na Direktno ili na Nova.rs, ovde u Beogradu, onda su to preneli i bošnjački portali u BiH. Pazite naslov, Vučić grize usne i pravi grimasu, ne podnosi kada nije u centru pažnje?!? Oni su šatro izveštavali sa sastanka predsednika sa Srbima sa severa KiM u Raški i onda su komentarisali onaj trenutak kada je direktor Trepče Jovan Dimkić krenuo da se raspravi sa onim momcima sa severa KiM oko toga da li je hteo da im da neke radne mašine za formiranje barikada na severu. I onda je u tom trenutku predsednik pokušao da ih smiri, da umiri situaciju... I kamera je snimila kako se Vučić ugrizao za usnu. I oni sad hoće da kažu u ovom tekstu da je Vučić nekakav psihopata zato što grize usnu jer mora uvek da bude u centru pažnje - rekao je Vučićević.

Informer

Urednik Informera, dodaje da je po sredi očigledna laž.

- Hvala Bogu i hvala Goranu Rakiću iz Srpske liste koji je insistirao juče na direktnom TV prenosu sastanka. Zamislite da to nije preneseno direktno i kod vas i na drugim televizijama. Kako bi tek onda lagali i izmišljali. Dobro je što smo videli šta je to tamo bilo. Juče je bio najteži sastanak predsednika Vučića u njegovoj političkoj karijeri i u njegovom životu - kazao je Vučićević.

Informer

Tamo su bili ogorčeni i ojađeni ljudi, kojima su članovi porodice ranjeni, prebijeni ili poginuli, objasnio je on.

- Vučiću je najlakše bilo da pred njima daje zapaljive izjave i sigurno bi dobio najveći aplauz. Ne, on je odgovorno i i vrlo pošteno Srbima sa KiM objasnio situaciju i rekao šta je naša pozicija i šta ćemo mi uraditi u slučaju, ne daj Bože, nekih novih frontalnih napada Albanaca na sever Kosova i Metohije - istakao je Vučićević i dodao:

- Dakle, nisu krivi šiptarski specijalci i nije kriv ludi Aljbin Kurti, koji je naredio da se puca u narod, nego je kriv Vučić što se ugrizao za usnu! Znači njima nije tema da je na Srbe pucano, da li je ranjeni Srećko Sofronijević živ ili nije živ, kakve će posledice imati od tog divljačkog napada, nego je tema da li Vučić ugrizao usnu...