15.10.2021.

22:31

Foto: printscreen

Vesti

Ne pada mi na pamet da sudim preko noći! Ako sam ja za nešto kriv, idem zatvor, ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor!

 

Na pitanje da li je Nebojša Stefanović umešan u nezakonit rad dela policije, jasno je odgovorio.

"Ne pada mi na pamet da sudim preko noći. Ono što sam imao da kažem Nebojši Stefanoviću, rekao sam mu pre godinu dana, kada sam s njim imao težak razgovor, u kome sam uglavnom ja govorio. Ako sam ja za nešto kriv, idem zatvor, ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor", kazao je Vučić.

Dodao je da je Stefanović mnogo toga dobrog uradio za stranku i ponovio da nema dokaze za to za šta ga optužuju. Predsednik kaže da je u aferi "Jovanjica" bio primenjivan metod hibridnog rata.

"Hibridnom, opakom montažom stranih službi uz pomoć korisnih idiota iz politike, došli smo do nečega od čega smo morali da se branimo", rekao je Vučić.

"Da dovedete zemlju u situaciju da sama donosi svoje odluke, to je mnogo teško i morate na dnevnom nivou da trpite brojne ucene, uvrede, kritike i još mnogo toga", kazao je. "Njima su vladu formirali tajkuni i ambasadori i onda privode ljude iz DS-a i formiraju vladu. Je l možete to danas da zamislite? Ja sam ponosan na to što ovu zemlju ne uređuju tajkuni i strani ambasadori."