17.10.2021.

22:59

Foto: Fotoilustracija

Vesti

TAJKUN POKUŠAVA DA MILIONSKU AFERU PREBACI NA SPRDNJU! Đilasov komentar na "Veritas papire": Imam psa i mačku!

 

Đilas je ovo objavio odgovarajući na tekst poslanika SNS Nebojše Bakareca, koji je pišući o "Veritas papirima" naveo, između ostalog, da Đilas mora da plaća sve svoje saradnike jer ga "niko ne voli i zato živi sam bez kučeta i mačeta".

"N. Bakarec kaže da me niko ne voli i da je za to dokaz to što živim sam i nemam ni kučeta ni mačeta. Pas Ava i mačka Mini odlučno demantuju te tvrdnje priznajući da od mene dobijaju stan i hranu, bez džeparca. Zaključak: dokaz puko", napisao je Đilas na Tviteru uz fotografiju svojih kućnih ljubimaca, pokušavajući da bude duhovit, ali i da ceo slučaj relativizuje. Naravno, o milionskim "pozajmicama" nije napisao ni reč!

Urnebesno

Na sve navedene silne malverzacije Đilas je četiri dana kasnije odgovorio tako što je napisao da ima psa i mačku!?! Urnebesno

Nebojša Bakarec, poslanik SNS

U istraživanju "Veritas papiri", podsetimo, otkrili smo da je Đilasova firma pod maskom "pozajmica" podelila skoro dva miliona evra ljudima i medijima koji u javnosti podržavaju tajkuna i njegovu politiku. Od ukupno 201.540.000 dinara, prema raspoloživim podacima, samo jedna firma vratila je iznos od 17.771.000 dinara, a sve ostale "pozajmice" nikada nisu vraćene!?! Očigledno je da Đilas preko tih i takvih "pozajmica" pod kontrolom drži brojne novinare, analitičare, stručnjake.
Nebojša Bakarec komentarišući Đilasov "kuca-maca odgovor", kaže da je lider SSP u velikom problemu.

Informer

Veritas papiri

- Prvi put sam još 9. novembra pisao o "Veritas papirima" i o tome kome sve Đilas fiktivno pozajmljuje novac. Na sve silne navedene malverzacije, Đilas je četiri dana kasnije odgovorio tako što je naveo da ima psa i mačku!?! Urnebesno jadno i bedno - ističe Bakarec.
 

Moj ugao

OGNJEN KARANOVIĆ, CZDS

Da su u prilici, i ta mačka i taj pas bi pobegli od čoveka koji je, dok je imao vlast, na veoma diskutabilan način stekao više od 619 miliona evra.