17.10.2021.

12:09

Foto:

Vesti

Neki bi voleli da kadriraju po MUP i BIA u skladu sa svojim političkim preferencijama! To je jasno iz onoga što vi radite! Vučić "pokopao" N1!

 

- Naravno da nije. Ja nemam pojma ni da li se premešta ni da li se ne premešta, niti je to moj posao. Tog čoveka sam upoznao kad su ga Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović predložili za neku nagradu, ja sam mu je lično uručio. Nemam pojma ni šta radi, kako radi i koliko radi. Ali mi je jasno iz onoga što vi radite svakoga dana da bi neki želeli da kadriraju po MUP i BIA u skladu sa svojim političkim preferencijama. Toga ne sme da bude, ni u policiji ni u BIA profesionalne vrednosti koje neko poseduje marljivost, odgovornost, posvećenost, ozbiljnost moraju da budu jedini kriterijumi. Ne mogu da odgovorim na Vaše pitanje jer ne znam da li se to događa uopšte, jer to nije moj posao, a još manje je to posao televizije N1, još manje posao nekih drugih političara. To ću prepustiti policiji i BIA. 

- Postoji i drugi deo te Jovanjice, to su sve koje nemaju veze sa izvršenjem tog krivičnog dela već sa izvršenjem mnogo drugih krivičnoh dela, ato su  nesnosne i besmislene laži koje dve godine slušam i kada se kaže Jovanjica trebalo bi da se kaže nešto loše o bilo kome od nas. To neću da dozvolim ni vama ni bilo koga drugom. Tog dana kad me je pozvao Stefanović ja sam rekao naravno, hapsite sve, kada me je obavestio da kreće... Ali za priču o umešanosti bilo koga iz moje porodice, ili moje lično, neću da dozvolim da takve laži opstanu, ne samo u pravnom prometu već i u političkoj javnosti. 

Informer

- Srećom, pravosnažnom sudskom presudom je pokazano da ste govorili laži po pitanju članova moje porodice. Nikada te ljude nisam ni video ni čuo, ali nikada to nismo čuli ni od jednog od policajaca, pa čak ni od gospodina Milenkovića i on je govorio u svojim izjavama da to nemam nikakve veze sa nama. Pa što bi mu se neko svetio? Nisam baš siguran da razumem. Ukoliko se dopada neko na N1, taj ne sme da bude više na nekom drugom mestu ili sme da napreduje, a ako vam se ne dopada onda taj sme samo da nazaduje. 

- Neće odlučivati ni partija na vlasti, ni opozicione partije, ali ni mediji ko će šta da radi u MUP i BIA.