19.10.2021.

11:16

Foto: Informer

Vesti

Jeftini politikant antisrpske provenijencije, Vuk Jeremić!

 
"Koliko je politički diletantno bilo traženje stava od Međunarodnog suda pravde da se izjasni o proglašenju nezavisnosti tzv. Kosova, toliko je i neshvatljivo da Vuk Jeremić nije u stanju ili neće da razume da biti opozicija vlasti ne znači, i ne sme da znači, opoziciju interesima države Srbije. Kao čovek bez političkih uverenja i ideologije, on jednostavno nije u mogućnosti da razluči opozicioni od antisrpskog stava", izjavio je portparol srpske koalicije NADA, Miloš Parandilović.

To ne treba nikoga da čudi, jer je Vuk Jeremića, predsednik lažnog neprofitnog Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) sa sedištem u Beogradu i Njujorku, a u čijem Savetodavnom odboru sede javno deklarisani promoteri nezavisnosti Kosova i razdrobljavanja Srbije, dodao je Parandilović.

"Kao čovek koji dnevnopolitičko delovanje temelji na tezi da moral i politika ne idu zajedno, izričit je u tvrdnjama da oni koji loše rezultate vlasti nazivaju lošim, a dobre dobrim, nisu dovoljno dobri opozicionari. Po njemu, zbog toga koalicija NADA ne zaslužuju da dobije opozicioni sertifikat, za čije izdavanje su ga ovlastile SAD i EU, utvrđujući da se pravom opozicijom imaju nazivati samo oni koji zastupaju njihove interese, pa makar glasali na Skupštini za budžet vlasti i davali im kvorum kada zatreba, kao što je činio Jeremić dok je bio poslanik i gajio nade da će ga SNS usvojiti kao svog kandidata za predsednika Srbije", zaključio je portparol koalicije NADA.