24.10.2021.

10:38

Foto: printscreen

Vesti

JEDINO ŠTO VOLE JE DA MRZE! Đilasovci aktivirali albanske, bošnjačke i hrvatske medije - UNIŠTITE ŽIVOT DANILU VUČIĆU!

 

Napadi na Vučića kroz satanizovanje njegovog sina Danila, koje su u Srbiji započeli đilasovski mediji i mediji koji se finansiraju iz inostranstva, nastavljeni su u očigledno koordinisanoj akciji i u hrvatskim, albanskim i bošnjačkim medijima u regionu, koji koriste svaku priliku da udare na Srbiju i njenog predsednika.

Kako je pre nekoliko dana đilasovski Danas na naslovnoj strani nacrtao metu na čelu Danilu Vučiću, pišući kako je tobože "postalo opasno" pomenuti Danilovo ime, koje su do sada hiljadama puta pomenuli i stavili ga ni krivog ni dužnog na naslovne strane, to je bila inicijalna kapisla za ustaške medije iz regiona da krenu sa bolesnim napadima na Vučića i njegovog sina.

Prljavu kampanju su nastavili albasnki mediji u kojim je osvanuo sraman tekst sa naslovom Skandal u Srbiji: Vučićev sin dao vreću sa novcem ratnom zločincu Kapetanu Draganu, u kojem se iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina.

Informer

Kako bi se što više ujedinili u mržnji protiv Vučića, svoj doprinos i pomoć Đilasovskim medijima pružili su i bošnjački i hrvatski mediji.

Na naslovima njihovih vesti poručuju da je Danilo kao i otac, da se druži sa mafijašima i pomaže ratnim zločincima.

Informer

U moru ovih beskurpuloznih laži ne navode niti dokaze niti argumente, ostavljaju samo prljave tragove svoje ideologije o mržnji prema predsedniku Srbije Aleksandra Vučiću.

Informer

Informer