28.10.2021.

08:17

Foto: printscreen

Vesti

LUDILO ĐILASOVSKIH NOVINA NE PRESTAJE! Opsednutost Vučićevim rolkama se nastavlja!

 

Đilasovske novine "Danas" napravile su danas ludačku anketu kojom pokušavaju da saznaju zašto je ministar Siniša Mali predsedniku poklonio rolke?! Pa da, sumnjivo je kad neko za rođendan predsedniku pokloni nekoliko rolki, a ne poput Dragana Đilasa, koji je saradnicima poklanjao milione, a oni su tim novcem kupovali stanove, firme, kuće i skupe džipove poput Saše Bjelice.

BOLESNA KAMPANJA! NEMAJU NIJEDAN ARGUMENT, PA IM SMETA ODEĆA! Sada je problem i Vučićeva rolka!?

Izgleda da đilasovce ne zanimaju problemi građana, ili šta narod ima da im kaže o važnim pitanjima za našu zemlju, već ih samo i isključivo interesuje kako da ocrne Vučića.

Informer

Podsetimo, đilasovski mediji u svojoj bolesnoj, hejterskoj kampanji počeli su pre nekoliko dana da predsednika Aleksandra Vučića kritikuju i zbog načina oblačenja!?

Tako je u utorak dnevni list "Danas" preko cele treće strane objavio tekst u kome se sasvim ozbiljno tvrdi da je šef države rolke počeo da nosi zbog izbornog trika i pokušaja da izgleda manje strogo! Čak su za svoju objavljenu "analizu" angažovali i medijske i modne stručnjake, koji su to potvrdili!

Novinari ovog lista pišu da je predsednik, kao "neko ko ističe da ne prati modne trendove", počeo da forsira "biznis-kežual" izgled, koji podrazumeva rolke različitih boja preko kojih nosi sako. Jedan od njihovih sagovornika, stručnjak za komunikacije Igor Avžner čak je ustvrdio da Vučić ovo namerno radi kako bi "opuštenijom" varijantom oblačenja, a na osnovu istraživanja (!), došao do ciljnih grupa do kojih nije mogao svojim "strogim izgledom"!?!