04.11.2021.

08:45

Foto:

Vesti

VANDALIZAM U NOVOM SADU, razbijeno staklo na prostorijama SNS-a!

Kako je navedeno, brzom intervencijom policije privedena su dvojica osumnjičenih za taj vandalizam.

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije je osudio taj napad i poručio da ih ni taj, kao ni mnogi prethodni incidenti, neće sprečiti u borbi za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju.

- Svesni smo da će, kako se bliže aprilski izbori, ovakvih primitivnih izliva besa zbog gotovo nikakve podrške u narodu protivnika sadašnje vlasti, biti sve više - navodi Gradski odbor SNS Novi Sad i ističe da bi organizatori i počinioci takvih dela trebalo da znaju da je prošlo vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji.

- Uostalom, građani se dobro sećaju da se ulični prevrat poslednji put završio krađom umetničkih dela i paljenjem Skupštine, pljačkaškim privatizacijama, tajkunizacijom i kriminalizacijom Srbije - dodaje se u saopštenju.

Naglašava se da onima, koji u usijanim glavama razmišljaju o sličnom načinu promene vlasti, Srpska napredna stranka poručuje da se dobro pripreme za aprilske izbore i da nikakvi izgovori za bojkot ne postoje.

Gradski odbor SNS Novi Sad ukazuje da su izbori, a ne razbijanje i rušenje, jedini način dolaska na vlast u Srbiji i da se uništavanjem prostorija političkih protivnika ne pridobija poverenje građana.

Naglašava se da će na primitivizam pojedinih političkih protivnika Srpska napredna stranka uvek odgovarati još većom borbom funkcionera, članstva i simpatizera za bolji i jači Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju.