06.11.2021.

18:42

Foto: Tanjug

Vesti

EVO ŠTA ĐILAS RADI U AMERICI! Sa albanskim lobistima pokušava da Srbiji uvede sankcije i sruši Vučića!

Dragan Đilas po ko zna koji put pokazuje da ne preza ni od čega, te se tokom svoje posete Vašingtonu udružio sa Ričardom Toresom, kongresmenom koji sledi put dobro poznatog Srbomrsca - Eliota Engela.

- Bilo je zadovoljstvo ugostiti predsednicu @VjosaOsmaniPRKS (tzv.) Kosova u #Bronku. Razgovarali smo o tome kako da ojačamo veze između naših zemalja kako bismo bolje služili biračima sa #Kosova. Hvala na poseti! - pohvalio se novi Đilasov prijatelj, kongresmen Tores, koji će mu navodno pomoći da "sruši Vučića" i vrati se da pljačka Srbiju.


- Razgovarao sam sa ministrom spoljnih poslova (tzv.) Kosova o potrebi da se obezbedi pravda za žrtve rata koje je Milošević, jedan od najgorih ratnih zločinaca u 20. veku, sistematski ubijao i silovao u kampanji etničkog čišćenja - pohvalio se svojim delovanjem novi Đilasov saradnik.

Marinika Tepić, oduševljena je novim saradnikom svog šefa, pa se brže-bolje pohvalila "genijalnim planom" za rušenje Aleksandra Vučića. 

Naime, albanski lobista Tores, a sada i njihov prijatelj, tražio je od predsednika Amerike Džoa Bajdena da Srbiji uvede sankcije, da blokira imovinu i zabrani ulazak "osobama koje destabilizuju Balkan".

Informer

Pismo su potpisali kongresmeni Radža Krišnamorti, Riči Tores, Dejvid Sislin, Jan Šakovski, Džejms Mekgavern, Džim Kosta, Majk Gigli.

Podsećamo, Dragan Đilas se nalazi u poseti SAD gde se sastao sa Gabrijelom Eskobarom, specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan.