08.11.2021.

10:02

Foto: Printscreen/TV happy

Vesti

PS: Razumemo Jovanovića da je ljut, on najbolje zna koliko je policija efikasna

Čedomir Jovanović je itekako imao priliku da se uveri prošlog leta koliko je naša policija na čijem je čelu Aleksandar Vulin vredna i efikasna, jer je više puta izlazila na lice mesta i  intervenisala zbog nasilničkog ponašanja i niza incidenata koje je izazvao sam Jovanović.

Tako je Jovanović 2. juna u vidno alkoholisanom stanju ciglom razbio staklo jednog lokala, a potom šutirao policijsko vozilo i napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu psujući im majku.

Jovanović je i 18. jula prošle godine, na Novom Beogradu reketom tukao vlasnika centra za fizikalnu terapiju zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu nakon reakcije policije.

Policija je, takođe, morala da interveniše i krajem jula kada je Jovanović napao i oborio svog komšiju usled svađe zbog parking mesta.

Policija štiti sve građane, pa i one koje je Čeda tukao i on ne treba da bude ljut zbog toga" odovorili su u Pokretu socijalista lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću koji je sinoć izneo laži i uvrede na račun policije i ministra Vulina.