01.12.2021.

23:20

Foto:

Vesti

NOVI KOMANDANT KBS ROĐAK ZLOGLASNOG TERORISTE!

Jašari je na ovo mesto postavljen umesto Rahmana Rame, koji je otišao sa funkcije pošto je u septembru odbio da naredi slanje tenkova na goloruke Srbe na severu KiM.
 

Spreman

U Jašariju su pronašli osobu, kriminalca koji će biti spreman da uradi sve što može protiv srpskog naroda i da dovrši etničko čišćenje Srba
Milovan Drecun


Rahman Rama juče je rekao da ostavku podnosi jer je 'predugo bio na toj funkciji' (!?!), a takozvana predsednica lažne države Vjosa Osmani po hitnom postupku na njegovo mesto postavila je naslednika kriminalnog klana!


Novi komandant KBS Baškim Jašari ranije je zbog kriminalnih radnji bio predmet interesovanja i Kfora i Unmika, kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun i dodaje da je Jašari postavljen za komandanta KBS jer je 'spreman da bez pogovora izvršava sve zadatke'.
- Njegovo ime se nalazi u Kforovoj 'Beloj knjizi' organizovanog kriminala. Jašari je kao takozvani brigadni general 'Kosovskog zaštitnog korpusa' označen kao kriminalac uključen u šverc droge i oružja, u organizovanje prostitucije, iznude i reketiranja, u čemu je aktivno sarađivao i sarađuje sa dreničkom kriminalnom grupom Hašima Tačija. Može se pretpostaviti da će sada biti spreman da izvršava i ostale naloge, pa da i bez odobrenja komandanta Kfora upotrebi svu opremu ili ljudstvo KBS za akcije na severu. Priština je u Jašariju pronašla kriminalca koji će biti spreman da uradi sve što može protiv srpskog naroda i da iskoristi maksimalno kapacitete KBS da dovrši etničko čišćenje Srba - upozorava Drecun.

Novi komandantom KBS Baškim Jašari, nakon stupanja na funkciju, odmah je imao prvi zvanični sastanak, i to sa američkim atašeom za odbranu na Kosovu pukovnikom Stivenom Rouzom. Kako prenose prištinski mediji, Jašari je Rouzu objasnio svoju viziju budućnosti KBS-a.
'Pukovnik Rouz izrazio je punu podršku i spremnost za intenziviranje saradnje i međusobne koordinacije u cilju razvoja i unapređenja KBS', saopštilo je prištinsko 'ministarstvo odbrane' nakon sastanka.

Povodom ove skandalozone odluke vlasti u Prištini, reagovao je juče i ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović, koji ju je nazvao 'novom pretnjom za region'.
- Ovo je još jedno upozorenje da su Srbi veoma ugroženi. Ovo govori i o neozbiljnosti i, naravno, lošoj nameri koje prištinske institucije imaju prema severu Kosova i prema Srbima, ali čini mi se i prema životu svih ljudi koji žive na teritoriji naše južne pokrajine - zaključuje Stefanović.