01.12.2021.

09:52

Foto: printscreen

Vesti

NOVA BOLESNA LAŽ KRIK-a - Danilo Vučić menadžer Dušana Vlahovića?!? U prljavu podmetačinu uvukli i italijansku "Republiku"!


Krik pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze  sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije, preneli italijanski tekst na svoj sajt i u đilasovskim medijima, kako bi uništili, ne samo rođendan, već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu.

Informer

Dakle, iako je više nego jasno da je reč o bestidnoj laži! Iako im je Vlahovićev zvanični agent Darko Ristić izjavio da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa Vlahovićem, oni su nastavili da lažu, a tu laž pompezno su nastavili da prenose i ostali đilasovski mediji.

- Danilo Vučić nije ni na koji način angažovan u agenciji ‘International Sports Office’, niti je ikada bio, pa samim tim nije ni agent fudbalera Dušana Vlahovića - naveo je Ristić u pisanom odgovoru KRIK-u.

Informer

I još jednom - lažnu vest izmislio je Krik pre viš meseci, fudbalska agencija koja je pomenuta u tekstu više puta je demantovala da je Danilo Vučić ikada imao bilo kakve veze ne samo s njima, nego i sa menadžerskim poslom uopšte, ljudi iz najbližeg okruženja predsednika Srbije više puta su demantovali ovu bolesnu laž, ali je Krik imao samo jedan jedini cilj, ono što rade već godinama u saradnji sa đilasovs medijima, da unistavajući Vučićevu decu i njihove živote, nateraju predsednika Srbije na greške, kako bi mimo izbora odstupio sa funkcije.