01.12.2021.

11:20

Foto: printscreen

Vesti

Naprednjaci "rasturili" KRIK i monstruozne laži đilasovskih medija!


- Tužno, grozno i bolesno je što se ovakvim gadostima služite! Varate se ako mislite da ćete ovom bednom laži slomiti duh predsedniku Vučiću, i da će odustati od dalje borbe za napredak Srbije!
Grdno ste se prevarili! Boriće se i on, i svi mi, još više i snažnije! - napisala je Nevena Đurić.

- Dokle ćemo više slušati kako se blati i satanizuje jedan mladi čovek, koji je kriv samo zato što je sin Aleksandra Vučića? Nije li to nešto najniže što možete da uradite? No, od vas se nista drugo i ne očekuje - izjavila je Ana Beloica.

- Navikli smo da je Danilo večiti krivac. I kad nije kriv i kad godinama kopaju pa ne nađu ama baš ništa on ipak mora da bude kriv. Đilas tako rekao, mora se lomiti kičma Vučiću ako ne može na izborima onda preko dece i brata. Kukavice ne znaju drugačije - napisao je Đorđe Dabić.

- Đilasov KRIK ponovo nastavlja kampanju laži protiv predsednikovog sina. I ponovo su našli jedno veliko ništa. Mada njih istina nikad nije ni interesovala. Juče su izmislili jedno, danas drugo, sutra će već nešto treće. Bitno je samo da opravdaju uloženo. Bednici najobičniji - naglasio je Nemanja Joksimović.

- Znaju građani Srbije odlično iz čijeg mašinskog mozga ovakva laž je došla. Toliko energije se troši, mozak se zadimio...a na laži više niko ne naseda. Svakom novom laži pada se sve dublje u ambis i mrzitelji su sve bliži političkoj istoriji Srbije...i to sramnoj - kazao je Zoran Tomić.

- Radnicima već dobro poznate tajkunske firme jedini radni zadatak je da smišljaju laži jer u istini i činjenicama nisu našli ništa što bi Vučićevu porodicu unizilo a njih podiglo. Sramota je da Danilu ne dajete ni rodjendan da proslavi na miru, zaslužio je - rekla je Olja Petrović.

- Svaki dan gledamo kako svojim vulgarnim lažima i primitivizmom, slučajni ljudi iz Multikom kartela sa neznatnom podrškom u narodu napadaju porodicu Vučić. Politički liliputanaci koji lažima pokušavaju da ućare nešto tako što klevetama uništavaju život tuđoj deci - izjavio je Miloš Terzić.

- Trbuhozborci tajkuna i lopova, od raznih krikova do "TraLaLa Republika", nastavljaju sa predstavljanjem plana i programa SSP: linčovanje porodice Vučić. Izborna kampanja još nije počela, ali je kampanja laži i brutalnih napada na Danila Vučića u poodmakloj fazi i biće još odvratnija - Đorđe Todorović.

- Svima je sada jasno da je KRIK filijala Multikom stranke. I ne samo da lazu i obmanjuju, ti isti iz KRIKA su pratili i fotografisali Danila Vucica. Nema granica njihovoj podlosti. Rezultat? Srusiti Vucica i razoriti Srbiju. Pozdravite onog pedofila koga likujete svaki dan - istakao je Dejan Kesar.

- Godinama pokušavate da uništite život predsednikovoj porodici. Imate li decu, nešto da vam je sveto? Uništiti život Danilu, do poslednjeg atoma! To je jedini vaš program. Ovim lažima to potvrđujete. Čiji ste vi agenti i plaćenici? Kolika je cena da nekome upropastiš život? - upitala je Ivana Nikolić.

- Uništiti život sinu predsednika Vučića i stalni napadi na sve članove porodice Vučić, plasiranjem gnusnih laži sa jedinim ciljem da se pobedi Vučić je podlo tajkunsko maslo zlih namera koje pokazuje da želja za vlašću nema granice, nema morala, dok je glad za novcima sve veća - poručila je Jelena Obradović.