04.12.2021.

12:28

Foto: Printscreen TV Pink

Vesti

Ako mislite da ucenjujete srpskog predsednika Rokfelerovima parama, odmah da vam kažem - to vam neću dozvoliti!

- U Krupanj i Loznicu smo uložili 1.6 milijardi dinara. Evo stigli smo u srce Jadra. Za sve oni koji su brinuli i interesovali, stigli smo. naravno, razgovaraćemo o svemu, pa i o Rio Tintu. Nama je cilj da normalno razgovaramo, a ne da razgovaramo na ulici i nasiljem, kako to drugi rade - rekao je predsednik Vučić.

Kako su rekli, oni će blokirati i izlaz predsednika Vučića.

Informer

- Kaže Savo Manojlović, ako ne ukinem zakon o referendumu, a neću ga ukinuti, može da najavljuje šta hoće. Mora da mu je to Rokfeler rekao. Pre svega toga, on pojma nema o čemu se tu radi. To nema veze sa Rio Tintom. Ako mislite da uenjujete srpskog predsednika Rokfelerovim parama, prešliste se - Dodao je on.

Predsednik je sreo građane i tom prilikom popričao sa njima.

Informer

- Ajde baš ću da se raspitam da vidim šta mogu da učinim. I pošto si me zamolio,dobićeš sve. I javićeš mi da li su došli da urade. Recite mi šta još treba da uradim. Moramo da uradimo pristupne puteve Vrnjačkoja Banji - rekao je Vučić.

Informer

- Šta još mislite da ovde od infrastrukturnih stvari treba da uradimo? Kroz Brezjak sam prolazio, tako da znam. Treba da zamenimo ove drvene bandere betosnkim. Imate li probleme sa nestankom struje?  - pitao je Vučić okupljene građane Korenite. 

Informer

- Meni možete da kažete sve. Ono što očekujete, ono što vam treba. Nerviram se kada mi kažete da je nešto uspelo da izbaci struju na dva sata. Baš se nerviram. Dalekovodi nam sve idu kroz šumu. Ako ima bilo šta za selo da mogu da uradim vi mi sugerišite.  Rekli su mi za poljoprivredu.