06.12.2021.

15:46

Foto: printscreen

Vesti

Marinika nastavlja da komanduje: Dajte promotere genocida u Srebrenici, koji za sve okrivljuju srpski narod, dajte njih da promovišu naše proteste!


Posle lažnog teksta francuskog "Le Figaro"-a koji kao napada Vučića zbog Rio tinta, a koji je pisala bivša ministarka iz Demokratske stranke, Milica Čubrilo, đilasovski portal Nova.rs promoviše priču izvesnog istraživača Austrijskog instituta za međunarodne odnose i predavača na Institutu političkih nauka Univerziteta u Beču, Vedrana Džihića.

Pomenuti Džihić tako tvrdi da su slike iz Srbije koje ovih dana obilaze svet užasne i da pokazuju da je režim zabrinut za svoju postojanost.

- Po prvi put, deluje kao da će situacija na ulicama dovesti do dugoočekivanih promena u zemlji - kaže Džihić.

Informer

Ali nije to jedino što istraživač Džihić ume da primeti. 

Ume Džihić da osudi i sve one koji se usude da kažu da u Srebrenici nije bilo genocida, pa i da iskritikuje britanski Gardijan što na svojim stupcima daje prostora srpskom članu Predsedništva Miloradu Dodiku.

Informer

Ali, zar treba da čudi ovako nešto, kad se zna da je Đilasova desna ruka, Marinika Tepić, u Skupštini Srbije tražila da se donese deklaracija o "genocidu" u Srebrenici?