07.12.2021.

11:15

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vesti

/UŽIVO/ Od bara, žabokrečina i nelegalnih baraka napravili smo NAJELITNIJI PROSTOR ZA DIVLJENJE! Verovali smo u snove koje smo sanjali!

Obraćanje predsednika Vučića

- Mislim da je ovo naš poslednji obilazak pred Novu godinu najvećeg gradilišta u ovom delu Evropa. Sad smo u dosad najlepšoj zgradi u Beogradu na vodi. Mislim da ćemo, sem kupole zbog specifičnosti stakala koja dolaze, do Nove godine sve da završimo.

- Na jednom malom mestu čini mi se da najbolje se vidi koliko je Srbija napredovala. Od bara, žabokrečina, nelegalnih baraka, napravili smo prostor za divljenje, koji je najelitniji, sa najlepšim petalištem, divnim parkovima, najvećim šoping molom u ovom delu Evrope. . Uspeli smo jer smo verovali u snove koje smo sanjali, držali smo onoga što smo narodu obećavali. Ovo je potpuno novi grad u jednom gradu.

- Imali smo dovoljno snage da se suprotstavimo svima koji su to pokušavali da spreče po svaku cenu jer su nam snovi, ono što će biti zapisano u istoriji, bili važniji od dnevne politike.

- Pozivam ljude da za Novu godinu budu u Beogradu, da vide kako će kula spektakulrno da izgleda, da vide da i naš Beograd i naša Srbija može da izgleda svetski. Ono što će imati sve najveće metropole imaće i Srbija

Obilazak 

- Ovo je neverovatno! Naselje koje izgleda lepše nego bilo gde u Evropi i to su naši ljudi i zaslužili.  Gotovo svi su bili protiv ovoga, a danas je srećom drugačije - rekao je predsednik.

- Ova Kula izgledaće kao Burdž Kalifa, za Novu godinu izgledaće spektakularno - dodao je.

Informer

Zajedno sa Alabarom i predsednikom Vučićem radove obilazi i ministar Siniša Mali.