09.12.2021.

14:47

Foto: nebojša bakarec

Vesti

Nebojša Bakarec: Nacisti đilasovci prete Vladanki i Vučiću!

Pre neki dan je drugi Đilasov, Marinikin i Lutovčev funkcioner DS, Ivan Krstić, željan iživljavanja nad jednom ženom, zapretio nasiljem šefici Informativne službe SNS, gospođi Vladanki Malović - da će da je ošiša do glave. Pretnja je praćena slikom čak dve crne mašinice za šišanje, i slikom jednog hromiranog instrumenta, koji liči na nekakvu spravu za mučenje. Ovaj bezumni psihopata je ovu istu pretnju uputio gospođi Vladanki Malović, u martu ove godine, kada je zapretio: „Vladanka, čeka te mašinica“, uz sliku crne mašinice za šišanje.

U sva tri slučaja reagovali su, osudili ove pretnje smrću i nasiljem, samo ljudi iz SNS, ali ni jedna institucija, niti bilo koja opoziciona stranka. Zamislite samo da je neko Mariniki zapretio šišanjem. Reagovale bi UN, sve zemlje zapada, EU, OEBS, ambasade! A u slučaju gospođe Vladanke Malović reaguju samo funkcioneri SNS. Kakvi zastrašujući dvostruki aršini.

Setimo se da je Đilasov i Marinikin partner, Željko Veselinović, pretio silovanjem premijerki Ani Brnabić. Đilas i Marinika su ga pravdali.

Ovakvu atmosferu, kakvu stvaraju Đilasovi, Marinikini, Lutovčevi, Jeremićevi i ostali funkcioneri ekstremnog dela opozicije, stvarali su nacisti u Nemačkoj, tamo negde od 1933. Napadali su lokale Jevreja, ograničavali kretanje Jevrejima, premlaćivali ih. A onda su nacisti osnovali konclogore, u kojima su prvo do glave šišali sve žrtve. To žele i đilasovci. Takođe, kao deo eksperimenata, nacisti su u logorima, u šahtove trpali žive i mrtve žrtve, da bi proučavali reakcije živih. I to žele đilasovci. Propagirati mrtvu žrtvu u šahtu-jami, i nasilno šišanje do glave jedne žene, je čist nacizam, to je propagiranje konclogora. Uostalom đilasovci stalno prete nasilnom promenom vlasti, jurenjem po ulicama, batinanjem, lustracijom i revanšizmom.

Ivan Goran Kovačić je u svojoj poemi „Jama“ opisao zločine koje planiraju đilasovci: „Samo kroz prste kapale su kapi, tople i guste koje krvnik nađe, još gorčom mukom duplja koje zjapi, da bodež u vrat zabode mi slađe“.