11.12.2021.

15:05

Foto: Informer

Vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO DOLJEVAC, najavio ulaganje od 6,5 miliona evra za vodosnabdevanje /VIDEO/

Predsednik je pozdravio okupljene građane i zahvalio im na srdačnom dočeku u Doljevcu.

- Uložićemo više od milion evra za rekonstrukciju škole.Pupovac će da dobije svoj trg, a ono što je važno je da će biti uređeno vodosnabdevanje. To će biti rešeno. Uradićemo i kanalizaciju za sva mesta u opštini Doljevac - rekao je predsednik.

- Znam da ima još mnogo toga da se uradi, i penzije i plate će brže da rastu. Danas smo ovde da vidimo šta još možemo da uradimo za vas. Beskrajno vam hvala što ste me doćekali u ovako velikom broju po ovako lošem vremenu, Živeo Doljevac živela Srbija! - rekao je Vučić.

Informer

Boško svira predsedniku

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić izjavio je danas da će država za vodosnabdevanje u Doljevcu izdvojiiti 6,5 milona evra kako bi jednom zauvek rešila taj problem.

- Juče smo razgovarali i početkom naredne godine, što znači odmah, uložićemo 130 miliona dinara novac u potpunu rekonstrukciju Osnovne škole Vuk Karadžić - rekao je Vučić obraćajući se građanima ispred rekonstruisane biblioteke.


Kaže i da je 40 miliona dinara opredeljeno za opštinu Doljevac kako bi mogla da vrati neki od ranijih kredita.

- Iz rezervoara u Kočanovu uredićemo vodosnabdevanja, jednom zauvek hoćemo da rešimo pitanje vodosnabdevanja u opštini Doljevac i uradićemo fekalnu kanalizaciju za sva naseljena mestima u opštini Doljevac. da i vi budete kao i svi ljudi na zapadu Evrope i da ne budete neko ko će da čeka bilo čiju milostinju. Da pokažemo da Doljevčani na svojim ognjištima imaju budućnost - naglasio je Vučić.

Dodao je da će i u Pukovcu biti urađen plato, odnosno centralni trg.

Zahvalio je građanima Doljevca što su bili uvek uz svoju državu i dodao da će država pomoći toj opštini u izgradnji puteva.

Poručio je da država treba da učini da svako ko živi u Doljevcu treba da se oseća kao da živi u Beogradu.

- Uvek ću gledati da se borim za vas i da budem vaš glas i u Beogadu i na svakom drugom mestu u Srbiji - istakao je predsednik i zahvalio im na, kako je rekao, velinčanstvenom gostoprimstvu.

Pomoć penzionerima

- Iza 15. februara dobiće penzioneri dodatnih 20.000 dinara - kazao je predsednik i dodao da to država može da radi pošto je danas mnogo jača nego pre.

Podsetimo, predsednik je danas nastavio svoju posetu Nišavskom okrugu.

Vučić je najpre svečano dočekan u kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Predsednik je u kasarni održao i sastanak sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u užem sastavu, nakon čega je prisustvovao prikazu rada diviziona samohodnih top haubica "NORA B-52 M15".