19.12.2021.

08:17

Foto: Informer

Vesti

ĐILASOVSKI NOVINARI BEZ DUŠE, KOPAJU I PO KOSTIMA UBIJENOG RANKA PANIĆA! Opravdati prolivanje krvi svih koji ne misle kao Marinika i Đilas!

Tako je noćas jedan od omiljenih Marinikinih i Đilasovih propagandista, čovek koji je hteo pristalice SNS da strpa u logore, Slobodan Georgiev, napisao da Ranko Panić nije ubijen!

Isti taj Georgiev pre samo dve godine pisao je s cinizmom o pokojnom Ranku Paniću, navodeći kako je učestvovao u "nasilnim demonstracijama". Kako bi onda Georgiev nazvao prebijanja i uništavanja privatne imovine širom Srbije, koja su istrpeli građani koji su samo hteli slobodno da se kreću po svojoj Srbiji?! Isti taj Marinikin i Đilasov propagandista objašnjavao je tad u tekstu da je Panić "preminuo od posledica prebijanja", a cinično se podsmevao u želji da objasni kako je Panić bio pripadnik Vojske Srpske Krajine, a nije protestovao zbog pada Krajine nego zbog izručenja Karadžića, kao da je zbog toga njegovo ubistvo manje zlo i manja tragedija.

Informer

Jasna je namera koju imaju Marinika i Đilas, koji već danima u svojim medijima uvode prolivanje krvi naprednjaka, ali i svih drugih koji ne misle kao oni, poput pokojnog Ranka Panića, uvode kao nešto sasvim normalno i poželjno, pa čak i predsedniku države poručuju da že biti streljan ako im sam ne preda funkciju!

Informer