01.01.2022.

16:52

Foto: printscreen

Vesti

Da imam čarobni štapić odmah bi promenila jednu stvar! Nevena Đurić za Informer.rs o podršci predsednika Vučića, ljubavi i planovima za budućnost!

Kako bi ocenila prethodnu godinu? 

Iskreno, mislim da je prethona godina bila veoma uspešna i rezultati politike koju vodi Aleksandar Vučić su vidljivi na svakom koraku. Ako krenete od mesta do mesta, od grada do grada, od opštine do opštine, vi vidite konkretne rezultate. Vidite fabriku, pa u toj fabrici radi neko od članova vaše porodice. Onda vidimo brojne autoputeve, a ono što je posebno važno, ne samo da nam olakšava transport, što je veoma važno za obične građane, ali treba da imamo jednu širu sliku koliko je to značajno zbog investitroa. Postaćemo magnet za investitore. Kada je reč o privatnom planu, posebno sam bila ponosna što je moja sestra završila fakultet, malo sam to pritiskala.

Kada se javilo interesovanje za politiku?

Svako od nas je uključen u politiku, a ozbiljnije sam počela da se bavim politikom kada sam završila fakultet. Imala sam aktivnosti u gradskom odboru u Kruševcu. Ono što je bilo zanimljivo je da sam vodila stračančke konferencije u Kruševcu, a nešto značajnije Akademija za mlade lidere SNS. Tada je počelo neko moje, da kažemo, ozbiljnije političko iskustvo.

Informer

Koliko ti znači poverenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića?

Čast i privilegija je, ali i velika obaveza. Tu podršku nemam samo ja, već svi mladi ljudi. Daje nam podršku i vetar u leđa, da radimo na sebi. Podrazumeva se da radimo za narod i državu.

Koji savet ti je dao predsednik Srbije?

Rad, rad i samo rad. To je jedan od glavnih saveta.

Kako se boriš sa napadima opozicije koji su bili česti u prethodnoj godini?

Kada dolaze napadi od strane tajkunskim medija, moram da iskoristim taj izraz, oni me uopšte ne dotiču. Zabrinula bih se da me hvale takvi ljudi, a dok me kritikuju mogu da budem na pravom putu. Savet za mlade ljude je da nikako ne dozvole da ih to dotiče.

Da imaš čarobni štapić, koju jednu stvar bi promenila u Srbiji? 

Evo da su završeni svi autoputevi u Srbiji, ima ih 10.

Koja ti je posebna želja u 2022. godini? 

Želje su da budemo zdravi, to nam je važno u svakom trenutku. Posebno sada kada vlada ova pandemija koronavirusa.

Da li si zaljubljena? I kako se tvoj izabranik nosi sa pritiskom zbog posla kojim se baviš? 

Već deset godina smo zajedno. Ja praktično kažem da smo odrasli zajedno. Velika mi je podrška, i pored porodice on mi je najveća podrška. A nosi se on dobro sa svim tim stvarima.

Šta bi poželela čitaocima Informera u Novoj godini?

Svim građanima bi poželela isto što i sebi, najpre zdravlje, i da rade na snovima, kao što kaže predsednik Vučić, mora vredno da se radi, da se bude posvećeno radu i uspeh će doći.