02.01.2022.

10:51

Foto: Fotoilustracija

Vesti

Albanci predlažu Natašu Kandić za Nobelovu nagradu, podržavaju njenu ideju da na čelo Srbije dođe neko poput Marinike Tepić!

 

Nataša Kandić je na svom Tviter nalogu poručila da nove mlade generacije sa ovih prostora treba da priznaju genocid i optužila vlast u Srbiji da je kriva što ne govori svojoj mladosti da je genocidna! Njene ideje na ovoj društvenoj mreži podržali su i korisnici iz Albanije.

Albanci su podrškom praktično poručili da i podržavaju ideju Nataše Kandić da na čelo Srbije dodje neko poput Marinike Tepic, a Natašu Kandić predlažu za Nobelovu nagradu.

– Nove generacije ne priznaju presude za genocid, iskazuju solidarnost sa osuđenim ratnim zločincima i njihovim nedelima. Sadašnja vlast je uspela da ih posredno uvuče u zločin prošlih generacija.Neka nam 2022. podari političara koji će ujediniti Srbiju na temelju vladavine prava – napisala je Kandić.

– Draga Nataša, ti si prava osoba koja zaslužuje Nobelovu nagradu. Nadam se ća te tvoj narod poštovati i podržavati. Srećna ti Nova godina – bio je odgovor jednog korisnika albasnke nacionalnosti na Kandićkinu objavu.

Informer