05.01.2022.

23:32

Foto: printscreen

Vesti

ĐILAS OTEO 619 MILIONA EVRA, A ZA UDRUŽENJE PORODICA KIDNAPOVANIH I UBIJENIH SA PROSTORA KIM I HEROJE KOŠARA NIKADA NIJE DAO JEDAN JEDINI DINAR! Simo Spasić žestoko osudio pripadnike bivšeg režima!

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM istako je kako su njegovi članovi ogorčeni nedavnim dešavanjima u Beogradu i širom Srbije. Nažalost, srpske i kosmetske žrtve ponovo su u drugom planu zahvaljujući bivšem režimu, koji blokadama autoputeva želi da izazove haos i sebe stavi u prvi plan, ističe Simo. 

- Dok su bili na vlasti, protivno ustavu i zakonu iz srpskih zatvora oslobodili su 2108 UČK kidnapera, terorista, silovatelja i zločinaca. Oslobodili su i braću Mazreku, koji su priznali da su ubijali i silovali srpske civile i devojčice i bacali u krečanu u Klečki.

Simo ponavlja da su Demokratska stranka, Demokratska stranka Srbije i ostala DOS-ovska bagra zavili su u crno porodice srpskih žrtava.

- Kada je vlada Zorana Đinđića oslobađala te zločinc,e protestvovali smo Nemanjinom. Nisu nam dozvolili da idemo glavnom ulicom, već su nam terali da sa slikama kidnapovanih Srba idemo trotoarima pomešani sa prolaznicima. To nas je mnogo pogodilo.

Sima smatra da je najveća greška koju je tada napravio to što nije pozvao porodice kidnapovanih i ubijenih Srba i heroja sa Košara da blokiraju Nemanjinu, Ministarstvo pravde i Ustavni sud i izađu sa pitanjem da li je bilo po ustavu da Vlada oslobodi teroriste, silovatelje i zločince. 

- Nažalost tako nešto nije nam bilo omogućeno i DOS-ovski režim i Đilasova i Tadićeva bagra u crno su nas zavili. Ako Dragan Đilas toliko napada predsednika Vučića i Gorana Vesića, za koga odgovorno tvrdim da je ceo svoj život uložio u to da Beograd bude svetska metropola, neka se kandiduje za gradonačenika pa ćemo videti koliku će poršku imati među i Beograđanima. 

Simo tvrdi kako je Đilas imao mašinski mozak i na lopovluk uzeo 619 miliona evra, a za Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih, heroje Košara nikada nijedan jedini dinar nije dao.