10.01.2022.

21:38

Foto: Fotoilustracija/Informer DN

Vesti

ĐILASOVSKA TELEVIZIJA NASTAVLJA KAMPANJU PROTIV ĐOKOVIĆA: Ako je Novak bio pozitivan i šetao među decom i građanima to je neodgovorno i mora da bude kažnjen! (VIDEO)

I taj neko ne bi pogrešio. Njima jednostavno smeta što je Novak Đoković Srbin i što je ponosan Srbin. 

Svaki Srbin koji na bilo koji način jača i proslavlja Srbiju im smeta. Zato su uvek, kao na mrtvoj straži, spremni da ospu paljbu po najboljim Srbima, ali i da ugoste i daju prostora totalno nevažnim ličnostima iz sveta i regiona pod uslovom da mrze Srbe. 

Primer toga bilo je i dovođenje u pitanje njegovog PCR testa i validnosti istog i to baš u trenutku kada Novak vodi odsudnu bitku. 

Njihovi poslušnici redovno su ovih dana napadali Novaka, dok je bio u imigracionom pritvoru i čekao saslušanje pred sudijom uz stalno ponavljanje kako nije priložio potrebnu dokumentaciju i kako ga treba deportovati.

Kada je sudija potvrdio ono što smo svi znali, da je Novak učinio sve što je od njega traženo i priložio dokumentaciju koja je potrebna oni su promenili taktiku.

Sada, dok Novak vodi odsudnu bitku i čeka da prođe rok tokom kojeg ministar može da mu samoinicijativno ukine vizu, Đilasovci ga optužuju kako je njegov PCR test nevalidan i kako ga zbog toga treba kazniti. 

Oni su ljudi bez obraza i bez morala koji se vode onom "što Srbiji gore, to nama bolje". 

Narod će sve to znati da kazni na pravi način.