17.01.2022.

16:33

Foto: Ministarstvo odbrane

Vesti

PRIPADNICIMA BEZBEDNOSNIH SNAGA URUČENI KLJUČEVI STANOVA U NOVOM SADU! Stefanović: Jedan od načina da vam se odužimo za sve! (FOTO)

Stefanović, koji je danas prisustvovao uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i drugih snaga bezbednosti, najavio je da će se u tri nove zgrade u ovom novosadskom naselju u narednim danima useliti 140 pripadnika sistema odbrane, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"Od srca čestitam svim ljudima koji su od danas svoji na svome, koji su zasluženo, zahvaljujući svom vrednom radu, požrtvovanosti i ljubavi prema Srbiji, vlasnici svog krova nad glavom. Hvala vam što neustrašivo stojite na braniku Srbije! Ovo je samo još jedan od načina da vam se odužimo za sve što činite za našu otadžbinu", napisao je Stefanović na svom Instagram nalogu.

Informer



Među onima koji su danas dobili ključeve od svog novog stana je i major Zoran Lukovac iz Komande Ratnog vazduhoplovstva i PVO, koji je rekao da je za njega ovo važan dan jer njegova porodica dobija krov nad glavom.

On je zahvalio državi na tome što je, kako je rekao, prepoznala problem, koji već jako dugo godina profesionalni pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane imaju".

Informer

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su i predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, ministarka pravde Maja Popović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, direktor BIA Bratislav Gašić i gradonacelnik Novog Sada Miloš Vučević.