17.01.2022.

20:02

Foto: nebojša bakarec

Vesti

Nebojša Bakarec: Deset činjenica o Đilasu!

Činjenica 1: Hrabri Toma, sam (ima 50 kila sa krevetom) ode u Đilasov tajkunski stranački brlog, noseći ogroman buket cveća i najebe se pudlici Đilasu, sunca kalajisanog!

Činjenica 2: Kukavica Đilas (ugojio se - ima 120 kila) izađe iz brloga sa još desetoricom kukavica i onda njih deset maltretiraju Tomu, sa sve cvećem!

Činjenica 3: Toma došo da se učlani u SSP i da mariniranoj čipki na biciklu, uruči buket!

Činjenica 4: Deset Đilasovih gorila oborilo jednog hrabrog Tomu na zemlju, pa ga bacili na ulicu - pudlica Đilas kibicovo iz prikrajka, i komandovao!

Činjenica 5: Ugojena pudlica od 120 kila, kukavica Đilas, nema hrabrosti da sam „reši“ hrabrog Tomu, od 50 kila!

Činjenica 6: Kad ovo rade hrabrom Tomi, sada kad su opozicija, jednom građaninu koji je otišao tajkunskoj mečki na rupu, zamislite šta će tek svima opet da rade ako ponovo dođu na vlast?

Činjenica 7: Ovako kako je „hrabri“ tajkun Đilas  izbacio hrabrog Tomu na ulicu, tako je iz domova na ulicu izbacio hiljade Roma, sravnio im domove sa zemljom, i potrpao ih u kontejnere, sve za račun drugog tajkuna, prijatelja.

Činjenica 8: Ovako bahato i kukavički Đilas je više puta, uz prisustvo svojih gorila, pretio policajcima i studentima, i psovao ih!

Činjenica 9: Baš ovako, nasilno i bahato, Đilas je napao svog bivšeg tasta, penzionera, i udario ga. Tada 2014. Đilasu nisu trebale gorile, sve je uradio sam, jer se radilo o nejakom starcu.

Činjenica 10: Baš ovako, i još gore, nasilno i surovo, Đilas je 2014. godine, napao i bivšu suprugu, u prisustvu dece. Ona je svedočila u MUP Vračar da ju je Đilas maltretirao i dok je bila trudna. I tada Đilasu nisu trebale gorile, sve je sam uradio, jer se radilo o nejakoj ženi.