23.01.2022.

20:40

Foto:

Vesti

BIH ĆE PROĆI ISTO KAO I DRUGE MARIONETSKE TVOREVINE koje su bile rezultat udruženih zločinačkih poduhvata AMERIKE, BRITANIJE, NEMAČKE...

- Bosnifikatori nam nikada nisu objasnili kako je moguće da je secesija Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore bila legitimna, a da samo u slučaju BiH mora da se očuva ta santifikovana zajednička država puna diverzifikacije i puna zajedništva. Imali smo nedavno jednog drskog, veoma bezobraznog američkog diplomatu Eskobara, koji nam je delio lekcije o tome kako Srbi treba da budu manje srpski a više bosanski - ističe Trifković.

Prema njegovim rečima, težnja Srba u Republici Srpskoj da budu ujedinjeni sa svojom braćom istočno od Drine kriminalizovana je od strane Bošnjaka, a Republika Srpska gotovo da ne postoji u očima političkog Sarajeva.

BRUTALNA LAŽ IZRAELSKOG MEDIJA, GRAJF NIJE I NEĆE REVIDIRATI IZVEŠTAJ O SREBRENICI! Za koga i zašto Harec objavljuje ovako nešto - OVO NIJE NIMALO NAIVNO!

- Treba shvatiti da se mastilo još uvek nije osušilo na Dejtonskom sporazumu, kada su počeli zahtevi za njegovom revizijom i kada je počelo njegovo sečenje na sitne komade. Muslimansko Sarajevo se nikada nije pomirilo sa Republikom Srpskom i što se njih tiče Dejton i Pariz nam jesu dali BiH, ali ne i Republiku Srpsku - dodao je Trifković.

Informer

Osvrnuvši se povlačenje sa Igumana i Bjelašnice, kao i na storniranje bišćanske ofanzive, Trifković podseća da je svaki ustupak srpske strane do sada pogrešno protumačen.

(FOTO/VIDEO) CRNA GORA I VEČERAS NA NOGAMA! Protesti u Podgorici, Beranama, širom države, građani poručuju: Branimo narodnu volju od 30. avgusta, UZ NAROD STALI I MINISTRI

- Umesto da bude protumačeno kao spremnost na kompromis, mir, kooperativnost i na nalaženje zajedničkog jezika, bio je samo korišćen kao dalje stezanje omče oko srpskog vrata, a ti koji tu omču stežu imaju nameru da je stežu dok ne prestane da se koprca ostatak tela. Sudbina BiH, biće ista kao i sudbina drugih marionetskih tvorevina koje su bile rezultat udruženih zločinačkih poduhvata velikih sila„, zaključio je Trifković.