26.01.2022.

17:01

Foto: Fotoilustracija

Vesti

OVO JE ČOVEK KOJI JE ANGAŽOVAN DA LIKVIDIRA ALEKSANDRA VUČIĆA!

Kako je ispričao dobro obavešteni izvor blizak crnogorskim obaveštajnim službama, za ubistvo predsednika Srbije angažovan je profesionalac poreklom iz Čečenije koji je, prema planu, trebalo da likvidira Vučića snajperom sredinom februara za pozamašan honorar od čak milion evra. Reč je o profesionalnom ubici s velikim iskustvom koji je prošao ratišta u svojoj zemlji, što ga je učinilo nemilosrdnim likvidatorom savršenim za izvršavanje zadataka.

Čečenija je u bliskog prošlosti postala plodno tlo za ekstremizam. Zverstva od kojih se ledi krv u žilama počinjena su tokom godina sukoba u Čečeniji, a Čečeni su se "proslavili" odsecanjem glava zarobljenim Rusima. Čak su snimali sakaćenje jedne od žrtava motornom testerom, a snimak je obišao svet.

Podsetimo, atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića naručen je iz Južne Amerike, a egzekuciju je u prvoj polovini februara trebalo da izvrši snajperista, bivši vojni specijalac koji je, prema saznanjima Evropola, i ranije odrađivao 'crne operacije' za mafiju i zapadne službe!?